Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Моят магазин

ТВОЯТ ФРАНЧАЙЗ

Първоначална такса: няма
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: в зависимост от обекта
Срок на договора: безсрочен
Бранш: търговия на дребно

Метро създаде франчайз концепция за опериране на магазин за хранителни стоки. Концепцията е пригодена специално за българския пазар и е насочена към търговски обекти с размер 40м2 до 150м2 търговска площ. Световният лидер в бизнеса с търговията на дребно, с оборот от над 63 млрд. евро в 33 държави, развива най-голямата франчайз верига в България. Със своите над 950 обекта, открити за по-малко от година, франчайза на Метро – „Моят магазин” е най-успешно развиващата се верига магазини у нас.

 

През последните години в бизнеса с бързооборотни стоки се наблюдава тенденцията към намаляване на броя на независимите магазини за сметка на нарастващия дял на по-модерния начин за търговия – чрез търговски вериги.

 

Франчайзът на „Моят магазин“ предоставя нова бизнес възможност на вече съществуващи малки магазини, да се присъединят към веригата, която вече наброява над 950 обекта в цялата страна.

 

Преимуществата пред търговците са използването на наложена и успешна търговска марка,  консултиране и обучение на персонала в основните принципи на мърчъндайза – както на теория, така и на практика. 

 

Специалистите от „Моят магазин“ предлагат професионална консултация за асортимента във вашия магазин, която се базира на мащабни наблюдения на пазара в България, включващ 300 магазина. Те ще анализират съществуващия асортимент и ще ви дадат ценни съвети как да го подобрите и развиете така, че да увеличите продажбите си.

 

За вас ще бъде разработен модел за разпределението и подредбата на стоките, в зависимост от конкретните характеристики на магазина.

 

Най-хубавото е, че можете сами да избирате как и от къде ще зареждате вашия магазин, а в същото време имате възможност да се възползвате от специални отстъпки от собствените марки – ARO, Fine Food и Fine Dreaming

 

Също така можете да разчитате на маркетингова подкрепа от страна на веригата. Вие ще получите пакет с пълен набор комуникационни материали като табели, плакати, етикети и др., а вашите клиенти ще получават директно в пощенските си кутии промоционални брошури.

 

С присъединяването си, вие получавате безплатно правото да се възползвате от безценния опит на най-големите на пазара, информация за тенденциите в търговията на дребно и резултатите от последните пазарни проучвания, подкрепа от специалисти, реклама. И едно от най-важните неща – все повече клиенти да пазаруват при вас с доверие, защото работите под разпознаваемата марка на „Моят магазин“ – най-голямата верига за търговия на дребно в България.

 

 

 


 

 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати