Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Майстори месари

ПЪРВОКЛАСЕН УСПЕХ И СВЕЖ БИЗНЕС

Първоначална такса:

2 500 лв.

Месечна такса:

5% от оборота, но не по-малко от 200 лв. 

Допълнителна инвестиция:

от 30 000 лв. до 50 000 лв.

Срок на договора: 5 години с подновяване
Бранш:

 

Храна

Потребителското търсене на биологично, безопасно и чисто месо е отправната точка за създаването и бъдещето развитие на Майстори месари. Един от най-новосъздадените франчайзи на българския пазар цели масирана експанзия в страната и чужбина. Франчайз веригата се развива стабилно и сигурно в условията на засилена конкуренция, разчитайки на постоянство, подкрепа от своите клиенти и коректност сред своите партньори.

 

 

Първият магазин от търговската верига Майстори месари е открит в средата на 2010г. Оттогава изградената структура работи на пълни обороти и в резултат на това Майстори месари уверено върви по пътя на една от най-развиващите се вериги, специализирана в продажбата на месни продукти.

 

Стремежът на веригата е да продължи развитието си чрез създаване и поддържане на малки, кокетни и уютни обекти, които странят от изкривената комерсиализация на 21 век. Майстори месари са посветени да помагат на клиентите си да правят информиран избор за храната, с която се хранят. Това се постига чрез безкомпромисно професионално обслужване и постоянно подобряване на ежедневните операции в обектите.

 

 

Основен източник на конкурентно предимство са преработвателните цехове на Франчайзодателя. Това е гаранция за поддържане на висок стандарт на вкусовите и хранителни качества на продуктите. Франчайзът непрестанно увеличава и допълва асортимента, като държи на традициите и запазването на българския вкус. Най-лесният начин да проверите това е да наминете през обектите на Майстори месари, където можете да закупите за вкъщи или да похапнете в уютна обстановка. Там ще намерите разнообразие от:

 

 

  • свежо месо и вкусни мезета;

 

  • приготвени на място сандвичи;

 

  • пресни салати и гарнитури;

 

  • първокласно вино;

 

  • внимателно подбрани допълнителни продукти;

 

 

 

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ФРАНЧАЙЗА НА МАЙСТОРИ МЕСАРИ?


  • Работеща методика за обучения и управление

 

  • Първокласни, чисти и разнообразни продукти собствено производство

 

  • Доходоносни и развиващи се обекти

 

  • Сравнително ниска първоначална вноска и допълнителна инвестиция

 

  • Непрестанни активности за привличане на нови клиенти

 

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ФРАНЧАЙЗЪТ НА МАЙСТОРИ МЕСАРИ?

 

Винаги в услуга на клиента не е поредното клише. Франчайзът постоянно се стреми да бъде близо до хората, да помага в избора, да създава изживяване и приятелско отношение. Бизнесът на Майстори месари е семеен бизнес, в който всички участващи са близо един до друг, постоянно подкрепящи се и най-важното - щастливи от работата си. Подходящият франчайзополучател е млад човек, който има желание да стане част от семеен бизнес със стабилно развитие и ясна визия за бъдещето. Единственият начин да бъдете сигурни, че този бизнес е за вас и че вие сте за него, е да работите 6 месеца в действащ магазин от веригата. Всички наши успешни франчайзополучатели са преминали през това.

 

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати