Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
ZA-ZA

КРАСИВИЯТ БИЗНЕС

Първоначална такса: 3000 лв.
Месечна такса: 300 лв./месец
Допълнителна инвестиция: 50 000 лв.
Срок на договора: 5 год.
Бранш: Търговия на дребно

Франчайзингът е най-успешният и сигурен начин за стартиране на нов бизнес. ZA-ZA е утвърдена на българския пазар марка магазини за бельо и чорапогащници, а доказателство за успешното развитите са 15-те работещи обекта на територията на страната, 5 от които са на франчайз. С франчайза на ZA-ZA получавате задълбочена и постоянна подкрепа от централата на компанията, което може да гарантира вашия успех.

 

Възвръщането на инвестицията се осъществява от 8 до 18 месеца от отварянето на обекта. За стартиране на нов бизнес получавате разработен оперативен наръчник, ноу-хау за организацията и управлението на Магазин ZA-ZA, съвети за декорация, специален софтуерен продукт за регистриране и отчитане на продажбите, ценообразуване и др.

Започнете нов бизнес с франчайз на верига магазини Za-Za

Започнете нов бизнес с франчайз на верига магазини Za-Za

Франчайзополучателят или назначеният от него управител преминават през обучение, което се провежда в централата или в съществуващ обект, а през първите работни дни на новия обект консултанти на франчайзодателя ще обучават новите служители. Te ще следят за спазването на добрите практики и правилното обслужване на клиентите, което е част от тайната рецепта за успех на ZA-ZA.

Магазин от веригата на Za-Za

Магазин от веригата на Za-Za

Допълнителна помощ получавате в избора на локация, вътрешен дизайн и разпределение, избор на подизпълнители и доставчици. При стартиране на новия бизнес франчайзодателят ще ви консултира за организирането на официалното откриване и за популяризирането на новия обект.

Интериор на магазин за бельо и чорапогащници Za-Za

Интериор на магазин за бельо и чорапогащници Za-Za

ZA-ZA поема отговорност за национална интернет кампания за популяризирането на марката и на своите франчайзополучатели. Ще получите съвети за организирането на локалните маркетингови и рекламни кампании, за стартиране на новия ви бизнес в определеното населено място – дизайн на рекламни материали, препоръчителни рекламни канали, анализ на търговските резултати и изобщо всичко за да стартирате и управлявате успешен бизнес.

Контакт за директна връзка : 

contact@zaza.bg
Андрей Мановски
0888200209

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати