Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Bonduelle

БИЗНЕС ПОД ПАРА

Първоначална такса: Няма
Годишна такса: Няма
Допълнителна инвестиция:

от 3500 лв. за мобилна количка

до 8000 лв. за киоск
Срок на договора: 1 година
Бранш: Храна и напитки

Френската компания Bonduelle има работещи франчайз обекти в България от началото на 2012 г.

 

Фирмата, основана в далечната 1853 г. от Луи Бондюел , е световен лидер в производството на консервирани и замразени зеленчуци, а отскоро и на пресни салати. Най-продаваният и разпознаваем продукт в световен мащаб под марката Bonduelle е царевицата.


Бизнесът в страната е в три основни направления – мобилни колички за работа на открито, киоски в закрити търговски центрове и молове, целогодишни будки за работа на открито. При сключване на договор всеки франчайзополучател получава подробен архитектурен и технически чертеж в зависимост от типа обект, който ще оперира.

Киоск от франчайз веригата на Bonduelle за бизнес със сладка царевица на пара

Киоск от франчайз веригата на Bonduelle за бизнес със сладка царевица на пара


Бизнесът с царевица на пара е лесен и подходящ за всеки, който има желание да развива своя собствена дейност. Необходимо е франчайзополучателят единствено да има много добър усет за първоначалния избор на локация, като Bonduelle съдейства и за това.


Осигурено е обучение на персонала, а при необходимост, фирмата помага при изготвяне на необходимата документация за Агенцията по храните.


Всеки франчайзополучател получава и солидна рекламна подкрепа за стимулиране на продажбите. Наред с рекламните активности в медиите, в рамките на годината фирмата предлага календар с 4 промоционални кампании с продължителност от по 3 месеца. Всеки клиент, закупил определен брой чашки царевица (от 2 до 5 бр. максимум), получава предметен подарък, скреч карта или събира точки (за всяко тримесечие промоцията е различна). Тези подаръци, както и рекламните материали за обявяване на акцията, не се заплащат от франчайзополучателя, а се осигуряват от Bonduelle в адекватни за дейността количества.


Годишна такса няма, единственото условие е франчайзополучателят да използва замразена царевица с марка Bonduelle. Бизнесът е много рентабилен и в зависимост от избраната форма можете да си възвърнете цялата инвестиция за срок от 2 до 6 месеца.

Количка за сладка царвевица на пара на франчайз веригата Bonduelle

Количка за сладка царвевица на пара на франчайз веригата Bonduelle


Бизнесът с царевица на пара има силно възходящ тренд в последните години, а марката Bonduelle e много добре позната и утвърдена на пазара и именно тази разпознаваемост е най-силното предимство пред всички останали търговци на царевица.


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати