Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Bonduelle

БИЗНЕС ПОД ПАРА

Първоначална такса: Няма
Годишна такса: Няма
Допълнителна инвестиция:

от 3500 лв. за мобилна количка

до 8000 лв. за киоск
Срок на договора: 1 година
Бранш: Храна и напитки

Френската компания Bonduelle има работещи франчайз обекти в България от началото на 2012 г.

Фирмата, основана в далечната 1853 г. от Луи Бондюел, е европейският лидер в производството на консервирани и замразени зеленчуци. Най-продаваният и разпознаваем продукт в световен мащаб под марката Bonduelle е царевицата.

 

Бизнесът в страната е в три основни направления – мобилни колички за работа на открито, киоски в закрити търговски центрове и молове, целогодишни будки за работа на открито.  Бизнесът с царевица на пара е лесен и подходящ за всеки, който има желание да развива своя собствена дейност.

Всеки франчайзополучател получава подкрепа в намирането на количка, която трябва да закупи. Впоследствие получава напълно безплатно брандиране и рекламна подкрепа за стимулиране на продажбите под формата на различни подаръци. Тези подаръци, както и рекламните материали за обявяване на акциите, не се заплащат от франчайзополучателя, а се осигуряват от Bonduelle в адекватни за дейността количества.

Годишна такса няма, единственото условие е франчайзополучателят да използва замразена царевица с марка Bonduelle. Бизнесът е много рентабилен и в зависимост от избраната форма можете да си възвърнете цялата инвестиция за срок от 2 до 6 месеца. Бизнесът с царевица на пара има силно възходящ тренд в последните години, а марката Bonduelle e много добре позната и утвърдена на пазара и именно тази разпознаваемост е най-силното предимство пред всички останали търговци на царевица.

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати