Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Анималия

ПРИ НАС НЯМА АНОМАЛИИ

Първоначална еднократна такса: 1000 лв. без ДДС
Месечна такса: Няма
Срок на договора: 5 години
Допълнителна инвестиция: В зависимост от обекта, минимум 5000 лв.
Бранш: Домашни любимци

Анималия е семейна варненска фирма, която се занимава с търговия на едро и дребно с храни и аксесоари за домашни

магазин Анималия

магазин Анималия

любимци. Започва бизнеса си през 2005 г. като борса за храни на площ от 100 кв.м.

 

Първият си зоомагазин отваря през 2006 г., а в момента разполага със складова база с площ 950 кв.м., портфолио от над 7500 артикула и верига от 17 зоомагазина в гр.Варна и страната с марката Анималия. Три от магазините са с площ над 100 кв.м. и са от най-оборотните в града. Магазините са добре печеливши и благодарение на факта, че фирмата има собствен внос от 16 европейски, две китайски и една тайландска компания.

 

 

Тенденциите на пазара показват, че културата на хранене на домашните любимци се повишава, което гарантира на франчайз партньорите на Анималия да станат част от развиващ се бранш с големи перспективи.​

 

Всеки амбициозен предприемач, който иска да стартира свой бизнес с франчайза на Анималия, може да се възползва от тази възможност от 2015 година. Анималия е първата в България франчайз верига зоомагазини. Подкрепата, която франчайзполучателите ще получат, включва петдневно обучение в един от елитните обекти във Варна, софтуер, с който да управляват бизнеса си и складовата си наличност, преференциални цени на висококачествените стоки, ежемесечни промоции, както и рекламни материали.

 

 Франчайз партньорите на Анималия имат гарантирана територия за единствен обект за населено място до 20 000 души, както и един обект в търговски център.

 


Успехът на франчайзополучателите на Анималия се гарантира, от една страна от изключителното качество на храните и аксесоарите за домашни любимци, а от друга - от факта, че веригата успява да поддържа едни от най-конкурентните цени на пазара, което прави стоките им лесно продаваеми. Стоките на Анималия са изключително подбрани и са осигурени от едни от най-добрите производители на този пазар.

 

 

   Магазин Анималия


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгатаФранчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати