Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Юмена

МАГАЗИН ЗА ДОБЪР БИЗНЕС

Първоначална такса: няма
Месечна такса: 2 % от оборота
Допълнителна инвестиция: 20 000 лв. – 30 000 лв.
Срок на договора: 9 години
Бранш: Търговия

Юмена България започва дейността си през 1997 година, а през 2005 стартира и франчайзинговата и програма. Днес в България освен собствените магазини, Юмена разполага с франчайз партньори и в Пазарджик, Габрово, Добрич, Хасково, Кърджали, Чирпан и Белослав.

 

Предимството на Юмена пред другите фирми на пазара е, че предлага на своите клиенти под един покрив всичко необходимо за изграждането на цялостни решения в областта на търговията с хранителни и нехранителни стоки и продукти, хотелиерството, складове, борси, бензиностанции, бизнес сгради и офиси:

  • Фискални системи и автоматизирани системи за извършване и следене на продажбите в търговски обект без значение предмета на дейност от малък, среден до голям клас;
  • Търговско обзавеждане и оборудване – метални, дървени и стъклени рафтове, хладилни витрини, касови работни места, кошници и колички, ограничители, турникети, стоп-вратички и др.;
  • Системи за видео наблюдение – огромно разнообразие от видеокамери за целите на системите, дигитални записващи устройства и карти;

 

Пълната гама от оборудване привлича клиентите с възможността да спестят време, нерви и пари търсейки различни фирми, който да оборудват търговските им обекти.

 

Дългото присъствие на пазара е изградило силно доверие в потребителите. Основен принцип на работа е не осъществяването на еднократна сделка, а превръщането на случайните купувачи в постоянни клиенти на компанията.

 

Бизнесът е  свързан и с предлагането, сервизирането и обслужването на фискални устройства. Търсенето се обуславя от нормативни актове, а не от покупателната способност или желание на търговците на пазара. Промяната на нормативната уредба осигурява допълнителни приходи под формата на продажби на нови фискални устройства, заменящи остарелите, допълнителни приходи от договори за сервизно обслужване на тези устройства, сключващи се задължително в резултат на тяхната експлоатация. Допълнителни приходи от услуги се осигуряват и от продажба на фискални системи, системи за видеонаблюдение и за охрана на стоки, търговско и складово оборудване, монтажна и сервизна дейност.

 

Наличието на рекламен отдел е в помощ на франчайзополучателя. Рекламните винили, флаери, радио-клипове, визитки, както и оборудването на търговския обект се изготвят изцяло от Юмена по изградени вече стандарти и се предоставят на партньора в завършен вид. Франчайзополучателят има възможността чрез разсрочено плащане да покрие разходите си по отваряне на търговския обект, като те ще бъдат изцяло задължение към Юмена и няма да е необходимо допълнително кредитиране за тях.

 

Подходящото помещение за франчайз магазин на Юмена е над 50 кв. м. и трябва да се намира на централно и оживено място.

 

Франчайзополучателят се обучава безплатно за: работата със специфичен програмен продукт, обучение относно предлаганите продукти, запознаване с нормативната уредба, засягаща дейността, запознаване със структурата на фирмата и похватите на работа, както и последстваща непрекъсната помощ от страна на франчаизодателя. Фирма Юмена осигурява продуктово консултиране и изготвяне на оферти при сделки с корпоративни клиенти на франчайзополучателя.

 

Основната инвестиция се състои в заплащане на първоначалното зареждане на магазина, вариращо от 20 000 до 30 000 лв., в зависимост от площта на търговския обект. Плащането на стоката от франчайзополучателя подлежи на договаряне и на разсрочено плащане в зависимост от конкретния случай.

 

Франчайз партньорът на Юмена получава изключителни права, за територията на града, в който ще работи.

 

Доказала се с опита и качественото обслужване на клиентите, компанията предлага на предприемачите, желаещи да се възползват от натрупания опит и ноу-хау да се присъединят към верига магазини Юмена и да бъдат част от бързото и динамично развитие на пазара на иновационни технологии и услуги в България. Вместо да губят време и пари в започването на нещо ново и несигурно. Юмена Ви дава възможност да стартира един сигурен и печеливш бизнес.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати