Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Shoebox

ПРАВИЛНАТА ПОСОКА КЪМ УСПЕХА

.

Мастър франчайз за България

 

От 1954г. насам Shoebox са най-добрите мулти-бранд магазини за луксозни и дизайнерски дамски обувки, чанти и аксесоари. Репутацията на Shoebox е изградена върху огромния продуктов асортимент от предлагани стилове, които определящи модните тенденции и усъвършенстван бизнес модел.
 

 

Shoebox омайват жените с най-новите колекции на водещи европейски и американски дизайнери като Jimmy Choo, Stuart Weitzman, Balenciaga, D&G, Giuseppe Zanotti, Marc Jacobs, Chloe, Casadei, Salvatore Ferragamo, Michael Kors, Arturo Chiang, Vince Kamuto, BCBGMaxAzria и Bill Blass.

 

Изключителната продуктова гама и индивидуалното изживяване от пазаруването са спечелили на Shoebox многобройни последователки по света, които ценят изтънчения вкус. Shoebox са представени в 16 страни като предстои откриване на магазини в Южна Корея, Виетнам, Кувейт, Аруба и Ангола.

 

Параметрите на франчайза са обект на преговори

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Франчайзодателят, към който ще отправите запитване е чуждестранна компания. Моля, попълнете данните на английски език.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати