Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Fruity Lux

ЕДИН СВЕЖ БИЗНЕС

Първоначална такса: 30 000 лв.
Месечна такса: 8% от оборота
Допълнителна инвестиция:

15 000 лв.

Срок на договора: 5 + 5 години
Бранш: Търговия

FruityLux предлага на своите клиенти пресни плодови букети. Този екзотичен подарък може да направи всеки празник с любим човек още по-незабравим, както и да очарова важен бизнес партньор или специален клиент. Плодовите букети са направени по специална технология, която не подлежи на имитация. Използват се първокласни пресни плодове в комбинация с фин шоколад. Букетите са подходящи за всякакви специални поводи и събития, със своята натурална свежест и уникалност те създават усещане за лукс и изисканост.

 

Франчайзът на FruityLux е подходящ и се предлага за по-големите градове в страната:Варна, Пловдив, Русе, Стара Загора. Франчайз партньорът получава ексклузивни права за града и е единствен представител на марката. Освен в България можете да откриете франчайз обект и в Лондон.

 

Допълнителната инвестиция от 15 000 лв. е необходима за ремонт и оборудване на 100 кв.м. собствен цех за изработка на плодовите букети и малък магазин FruityLux с оптимален размер около 20 кв.м. В инвестицията са предвидени и първоначалните оперативни разходи за стока, служители и маркетинг. В зависимост от личната ангажираност и отдаденост на франчайз партньора цялата инвестиция може да се възвърне за период от 12 до 18 месеца.

 

Франчайз партньорите на FruityLux ще използват корпоративния сайт и националния колцентър за приемане на поръчки. Те ще бъдат обучени как да продават букетите чрез директен маркетинг и да постигат високи обороти. Франчайзодателят ще им предостави корпоративни клиенти, а в магазина ще бъдат обслужвани желаещите да изберат или поръчат на място.

 

Франчайзодателят се ангажира с разработването на бизнеса на своите нови партньори от самото начало, още при избора на обект, оборудване и служители. Осигурено и първоначално обучение за технологиите на изработка на плодовите букети и специфичните похвати при продажба. Като франчайзополучател на FruityLux вие ще получите и активна подкрепа в продажбите и разработването на пазара

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати