Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Форос

НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Първоначална такса: Определя се от пазара и териториалния обхват, като има възможност за разсрочване на плащането
Месечна такса: % от оборота
Допълнителна инвестиция: Оборудване на офиса
Срок на договора: минимум 5 години
Бранш: Услуги

Закупуването на франчайзинг от Форос е сигурна гаранция за успех. Три са нещата, които отличават Форос от останалите компании в бранша:

  • Доказано успешна технология на работа, резултат от дългогодишния ни опит и установени традиции. Форос е една от първите български компании, опериращи в бизнеса с недвижими имоти. Обслужили сме хиляди клиенти, разрешавайки стотици казуси, което ни е помогнало да придобием опита и знанията как да се развиваме устойчиво и да бъдем градивен фактор на пазара на недвижимостите.
  • Високото качество на услугата, която предоставя, породено от специалното отношение към клиентите. Хилядите доволни клиенти, към които подхождаме с лоялност и внимание ни помагат устойчиво да завоюваме все по-висок пазарен дял.
  • Професионализъм и компетентност на всеки един от служителите. Нашите висококвалифицирани консултант-брокери познават в детайлност местния пазар и умеят да откриват и удовлетворяват нуждите на всеки един клиент.

 

Фирмата е основана 1993 година, а през месец април 2008 г. Форос - Национална Компания Недвижими имоти стартира своя проект "Форос Франчайзинг" като логично продължение на развитието на компанията. Събитието съвпадна и с друг важен момент за екипа - присъждането на наградата за най-успешна марка в сферата на недвижимите имоти от авторитетното издание "BUSINESS SUPERBRANDS".

 

Първоначалната такса за закупуване на правата не може да бъде определена еднозначно; тя зависи от конкретния териториален обхват, населението, обема сделки за покупко-продажба и наем, структурата и динамиката на пазара и мн.др. От франчайзополучателите се очаква също така да оборудват офиса си, да направят първоначална инвестиция в популяризиране на дейността и др.

 

Срокът на възвръщане на инвестицията е от 6 до 12 месеца.

 

Подходящият франчайзополучател е мотивиран, предприемчив, с качества на добър търговец и управленец, като не е задължително условие да е работил в сферата на недвижимите имоти.

 

Форос провежда безплатен курс на франчайзополучателя с участивто на 10 специалисти от различни отдели за навлизане в технологията и успешно ръководене на бизнеса. Компанията предлага първоначално и постоянно последващо обучение на персонала, разработено от български академици и консултанти от САЩ. Форос има разработена система за периодично оценяване, проверка на знанията и компетенциите на своите служители, както и семинари за подобряване на уменията и квалификацията, което гарантира тяхната висока ефективност.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати