Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Форнетти

БИЗНЕС НА ХАПКИ

Първоначална такса: няма
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: 5 000 лв.
Срок на договора: безсрочен
Бранш: Храни

Целта на Форнетти бизнеса е генериране на печалба по сигурен начин. Системата на Форнетти Франчайз прави това възможно - с малки инвестиции и без риск да разширите асортимента на съществуващия си бизнес или да стартирате нов, доходоносен бизнес.


Форнетти е една от малкото компании, които се грижат и изцяло подпомагат своите партньори, споделяйки своето „Ноу Хау“ и опит, натрупани с десетилетия.


Ние предлагаме уникалното съчетание от харесвани, висококачествени пекарски и хлебни изделия в голямо разнообразие, маркетинг подкрепа, технологично обучение, професионална логистика и специализирано оборудване – една сигурна основа за Вашето успешно бизнес начинание!


Нашите усилия са насочени в постоянни разработки на нови продукти, които да държат интереса на клиентите на високо ниво и всичко това базирано на добър маркетинг и специализирано оборудване, чийто дизайн има за цел да фокусира вниманието върху Форнетти продуктите, както и да Ви даде възможност много бързо да ги изпичате и предлагате!

 

Главно условие за добре функциониращ Форнетти обект е помещение, което се намира на оживено място (центъра на града, пешеходни зони, училища, автобусни спирки, здравни и държавни институции, офис сгради, спортни съоръжения и др.). 

 

В рамките на предварително уговорена лична среща, заедно с Вас ще преценим местоположението на търговския обект и неговото вътрешно оформление и ще предоставим детайлна информация за очакванията и възможностите. В случай, че условията за присъединяване са приемливи и за двете страни, има възможност за сключване на договор за съвместен бизнес.


Можем да помогнем в изграждането на магазина до ключ. След точно техническо измерване, нашите специалисти проектират магазина, съгласувайки го с Вас, по такъв начин, че най-оптимално да отговаря на технологичните и търговски цели. Въз основа на одобрените и приети планове започва изпълнението, което се контролира и координира от екипа на Форнетти.


След предаване на магазина персоналът Ви се обучава от Форнетти технолози на място. Нашите колеги са в магазина от подаването на заявката, приема на продуктите, съхранението им, при сутрешното отваряне на магазина, както по време на работата през деня. Ще помогнем за разкриването на максималния потенциал на Вашия обект, планиране на изпичането и подреждането на продуктите, с една единствена цел - Вие да реализирате възможно най-големи печалби!


Ние ще бъдем до Вас във всяка стъпка!

Ако Вашето желание за успех е силно, колкото и нашето, моля, свържете се с нас на:
Тел: 0888 211 211 и 0885698352
Мейл: fornetti@fornetti.bg
www.fornetti.bg

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати