Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Tubz

НАШИЯТ ИНТЕРЕС Е ВАШИЯТ БИЗНЕС ДА БЪДЕ УСПЕШЕН!

   
   
   
   
 

TUBZ е номер 1 в бизнеса с автомати от вида Vending Tower във Великобритания, а вече оперира и на пазара в България. Ставайкичаст от компанията вие имате възможност да работите на територията на цялата страна и да печелите от бизнеса си още от първия ден. За разлика от традиционния бизнес, TUBZ вендинг автоматите работят за вас24 часа на ден, 365 дни в годината, когато сте вкъщи, на почивка или не се чувствате добре. Нещо повече, тъй като TUBZ автоматите са леки и нямат нужда от захранване (ток, вода и т.н.), могат да бъдат поставяни навсякъде, когато и където пожелаете. С изобилието от желирани, плодови, ментови бонбони, шоколадови мини яйца, а също и ядки, вашите автомати ще бъдат желана дестинация за малки и големи.

 

TUBZ предлага на своите франчайзополучатели в България бизнес пакети от 10, 20 или 30 автомата. С избора на една от възможностите и закупуване на продуктите за тях, вашият собствен бизнес вече е факт. Само TUBZ ви предлага малка инвестиция, големи възможности и никакви такси. Инвестицията от 6000 лв., която включва 10 автомата и 10 кашона продукти за първоначално зареждане, ще се възвърне от 6 до 12 месеца.

 

Ако сте частно лице или фирма с търговски опит, вие сте подходящ франчайзополучател за нас. Опитът в сферата на вендинг бизнеса ви дава една крачка преднина пред останалите кандидати.  И не забравяйте “Нашият интерес е вашият бизнес да бъде успешен”.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати