Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Subway

ЖЪЛТАТА ПОДВОДНИЦА

Първоначална такса: 7500 евро, като 50% се възстановяват ако ресторантът отвори до 1 година от подписване на договора.
Месечна такса: 8% от оборота + 4,5 % за реклама
Допълнителна инвестиция: от 80 000 до 120 000 евро
Срок на договора: 20 г.
Бранш: Храна

Стани франчайз партньор на SUBWAY, най-голямата верига ресторанти в света с над 40 000 обекта в 100 страни. Компанията е основана 1965 г., а първият франчайз ресторант е отворен през 1974 г. SUBWAY предоставя здравословна алтернатива на традиционното бързо хранене и пържените храни.

 

С все по-динамичния си начин на живот, клиентите променят и своите хранителни навици. Хората все по-често предпочитат да хапнат на крак между задачите си, вместо да отделят време и средства за дълъг обяд. От друга страна, младите и модерно мислещите хора сa все по-внимателни към храната, която консумират, и търсят възможности за здравословно хранене.

 

Като франчайз партньор на SUBWAY можете да работите под името на един истински световен гигант и то с ниска за бранша първоначална инвестиция. Компанията отвори 31 ресторанта в България за 4 години и има подписани договори за отварянето на още. След реализирането на тези обекти SUBWAY ще бъде най-голямата верига ресторанти и в България.

 

Обучението на мениджъра е в рамките на 2 седмици и в зависимост от език, който владее то съответно е във Франция, Германия, Русия, САЩ или Дубай. Всеки бизнес партньор получава пълното ноу-хау и всичката необходима подкрепа при изграждане на ресторанта и през целия период на договора.

 

Веригата SUBWAY се радва на много положителен и най-важното, отличим от конкурентните заведения имидж. Клиентите свързват веригата с вкусна, качествена и здравословна храна. Всъщност, именно свежестта, качеството и здравословността на предлаганите храни са ключовото конкурентно предимство, което очевидно и клиентите успяват да доловят. Това прави франчайза на SUBWAY едина от най-атрактивните възможности за стартиране на нов бизнес вече и в България.

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати