Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Stephan

ФРИЗЬОРСКАТА АКАДЕМИЯ И САЛОНИ

.

Френският франчайз за фризьорски салони Stephan e вече и в България. Компанията има салони на три континента, дори и в екзотични страни като Еквадор и Гватемала. Благодарение на академията на Stephan, бизнес моделът е приложим във всеки по-голям град в страната. Талантливи фризьори се обучават и започват работа в центровете за красота Stephan, които предлагат на клиентите услуги от най-висок клас.

 

Със своя 35-годишен опит Stephan дава летящ старт на фризьори и инвеститори, които са решени да развият бизнес в бюти индустрията. Франчайз партньорите получават подкрепа и от ексклузивния представител на L’Oreal Professionnel за България, който им предлага специфично ноу-хау и преференции при развитието на салони за красота под марката Stephan.

 

Компанията акцентира върху добре селектирани и обучени служители, стилни и комфортни интериорни линии и професионални продукти от портфолиото на козметичния гигант L’Oreal Professionnel. Академията и салоните на Stephan се различават категорично от останалите предложения на пазара с уникален микс от специализирано обучение, артистичен потенциал и ефективен модерен маркетинг.

 

Франчайз системата на Stephan се развива от внимателно подбран, добре подготвен и лоялен екип, който прилага уникалния модел на работа в салони за красота с общи корпоративни линии на дизайн и обзавеждане. Франчайзополучателите са част от неповторима артистична среда и получават непрекъсната професионална грижа, за да поддържат умело репутацията на веригата и да развиват успешен бизнес.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати