Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Sport 2000

БИЗНЕС ЗА ШАМПИОНИ

Първоначална такса: няма
Месечна такса: 4%
Допълнителна инвестиция: по 700 лв. на кв.м. – в зависимост от големината на обекта за ремонт, оборудване и стока
Срок на договора: 3 години
Бранш: Търговия

Над 120 милиона лева е годишният оборот на спортни стоки в България и естествено най-голям дял на този пазар има лидерът – Sport Depot.

 

Създадена през 1998 г. Sport Depot днес е най-голямата верига магазини за спортни стоки в България. В магазините се предлагат над 30 от най-продаваните световни производители на спортни стоки. От лятото на 2009 Sport Depot е българският партньор на SPORT 2000 – вторият по големина оператор на спортни магазини в Европа.

 

Ставайки бизнес партньор на безспорния лидер на пазара на спортни стоки, получавате цялостна подкрепа от изграждането на магазина по индивидуален проект, определяне на продуктовата гама, до концептуалното подреждане на стоките и обучение на служителите в търговски умения.

 

Компанията провежда национални рекламни кампании и издава месечна търговска брошура с тираж над 300 000 броя.

 

Кандидатите за франчайза трябва да имат опит в бранша, инвестиционен план и анализ на пазара в града, в който искат да отворят магазин.

 

Компанията предлага франчайз за всички по-големи градове в страната, в които няма магазин. Изискванията са обектът да е на площ над 100 кв.м. Минималната инвестиция необходима за оборудване и отваряне на магазин SPORT 2000 SPORT DEPOT е 20 000 лв. и зареждане на магазина със стока по стандартите е 50 000лв., като се предлагат и индивидуални възможности за разсрочено изплащане.

 

Работейки под името SPORT 2000 SPORT DEPOT, магазинът ви става най-предпочитания магазин за спортни стоки в града.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати