Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Solo Human Resources Consulting

БИЗНЕС С ЧОВЕШКИ КАПИТАЛ

Първоначална такса: 20 000 евро
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: оборудване на офис
Срок на договора: 10 години
Бранш: Бизнес услуги

„Служителите са най-скъпият актив” – така смятат над 90% от големите компании. Човешкият фактор определено е най-важният, за да бъдеш конкурентен и бизнесът ти да се развива. Именно за това все повече пари се инвестират в подбора, обучението и мотивацията на служителите.

 

Solo Human Resource Consulting предоставя отраслово-фокусирани консултантски и одиторски услуги в областта на човешките ресурси. Наши клиенти са публични и частни компании, които подобряват работата си благодарение на доказаните световни методики, по които работим, обогатени с нашия уникален местен опит.

 

Ставайки част от една от най-иновативните компании за подбор, обучение и мотивация на човешките ресурси в България вие ще получите цялостното ноу-хау и постоянната подкрепа на едни от най-големите специалисти в областта. А така ще можете да се наредите сред най-предпочитаните HR консултанти в страната.

 

При избора на локация, оборудването на офиса, както и при подбора и обучението на служителите във вашата HR агенция, вие ще можете да ползвате пълното съдействие на специалистите от Solo Human Resource Consulting. Благодарение на цялостния курс за обучение вие ще овладеете всичко необходимо, за да се позиционирате на пазара и да управлявате бизнеса си така, че да постигнете годишни печалби от 50 000 до 200 000 евро в зависимост от населеното място, в което работи офисът ви.

 

Срокът на възвръщане на цялата инвестиция е до 1 година.

 

За целия 10 годишен период на договора не дължите никакви месечни такси и получавате ексклузивно присъствие в града, за който закупувате франчайза.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати