Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Слънце Луна

ИМА ХЛЯБ В ТОЗИ БИЗНЕС

Първоначална такса: 11 000 евро
Месечна такса: 5% от оборота + такса за реклама 4% от оборота
Допълнителна инвестиция: от 15 000 лв. до 30 000 лв.
Срок на договора: 5+5 години.
Бранш: Храна

Слънце Луна ви предлага възможност за бизнес с производство и разпространение на храни в един стремително развиващ се пазарен сегмент. Нашите пълнозърнести хлябове и тестени изделия са уникални и нямат аналог на пазара. Затова пред вашата печалба няма ограничения и успехът ви ще зависи изцяло от самите вас. "Слънце Луна" ви предоставя напълно разработеното ноу-хау, необходимо за успеха на вашия нов бизнес.

 

Ние произвеждаме и доставяме на нашите франчайзополучатели
 всичко необходимо, включително брашното и готовите смеси за печивата. Така за вас остава единствено ангажиментът да приготвяте и предлагате храните "Слънце Луна" като спазвате оригиналните рецепти и технологии. Нашият франчайз не ви поставя изисквания за достигане на определени пазарни и
финансови резултати. Успехите ни през годините доказват, че Слънце Луна е печеливша бизнес формула, която ще ви помогнем да усвоите и вие.

 

   

 

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати