Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Sexwell

БИЗНЕС ЗА ГОЛЕМИ

Първоначална такса: 1 500 лв. - 2 500 лв.
Месечна такса: 150 лв. - 300 лв.
Допълнителна инвестиция: от 10 000 до 25 000 лв.
Срок на договора: 3 години
Бранш: Търговия

В този бизнес има много пари, но трябва да дадеш всичко от себе си. В търговията със стоки за възрастни, оборотът на един магазин е от 5 000 лв. до 30 000 лв. месечно, а чистата печалба, в зависимост от вида на продадените стоки е от 30% до 50% от оборота! Така инвестицията ви се възвръща за период от 3 до 9 месеца.

 

SEXWELL е приемник на магазините ТАНГО от 1991 г., предлага франчайз от 2006 г. и към момента има 10 магазина. Свободните франчайзи са за големите областни градове. Франчайзи за София, Пловдив, Варна и Бургас могат да бъдат предоставени, ако кандидатът отговори на нашите специални условия. Първоначалният договор е за 3 г., а в последствие се преподписва за до 5 г.

 

Препоръчително е кандидатите да притежават свой магазин, за да не бъдат притеснявани финансово от плащането на наем, но това не е задължително условие. Като франчайзополучател, вие ще бъдете включван във всички рекламни кампании на Sexwell, ще ползвате специални цени за дистрибутори и ще получите двуседмично обучение в София и едноседмично обучение във вашия град. Получавате безплатно възможност за ползване на ERP система за управление на бизнеса.

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати