Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Sevan

СИЛНА МАРКА ЗА ГАРАНТИРАН УСПЕХ

Първоначална такса: 770 евро
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: от 230 до 450 евро на кв.м. за стока, ремонт и обзавеждане
Срок на договора: 3 + 3 години
Бранш:

Историята на SEVEN започва през далечната 1956 г. Освен с производство на облекла по онова време СЕВАН се е занимавала и с тъкачество и килимарство. Проспериращата СЕВАН е функционирала с капацитет от над 400 работни места.

 

През 1996 г., воден от носталгични подбуди и личният си ентусиазъм, един от наследниците на СЕВАН, дава едно ново начало и нов живот на компанията, с амбицията да я изведе на висотата, на която е била в апогея си.

 

Основната дейност на фирмата е насочена към производство на висококачествени облекла и обувки със собствена марка, както за вътрешния пазар, така и за експорт. Компанията разполага със собствена магазинна и дистрибуторска мрежа и се радва на значителен брой постоянни клиенти, чиято положителна оценка е най-голямото признание за дейността и успехите на фирмата.

 

“Нашата мисия е да накараме клиентите си да избягат от скуката на еднообразието, чрез нашите продукти те постигат уникалност и стил в духът на времето.” – споделя дизайнерския екип на SEVEN.

 

Всеки сезон фирмата представя на пазара нова колекция, дизайна е абстрактен и е съобразен с най новите тенденции. Амбицията на собствениците е да изградят марка, която да бъде добре приета и желана, както в България, така и в чужбина.

 

Компанията има изградена ясна стратегия за работа със своите настоящи и бъдещи партньори, която гарантира успех. В лицето на SEVEN вие ще откриете съмишленик с богат опит в сферата на търговията и маркетинга, както и отлични условия за взаимно сътрудничество. SEVEN гарантира лоялност, професионализъм, разбиране и индивидуален подход към всеки свой партньор и клиент!

 

SEVEN започва работата с франчайз партньорите си от самото начало на стартиране на бизнеса. Вие получавате подкрепа още при избора на подходящ обект, след това той се ремонтира ,обзавежда и аранжира по изготвен от SEVEN дизайнерски план.

 

“Уникална мода, достъпни цени” - това е нашето мото. Като го комбинираме с индивидуалното отношение към всеки клиент, магазините на SEVEN стават любимо място за шопинг посещения.

 

“Ние постоянно следим пазара и неговите тенденции. Всичките ни стоки са съобразени с последните модни линии и не могат да се срещнат в друг магазин” – имайки подходящата стока и магазин на правилното място, всичко останало зависи от служителите и от отношението им към клиента. Като франчайз партньор на SEVEN всеки ваш служител ще бъде обучен в тънкостите на работата с клиенти.

 

Ще имате възможността да зареждате директно от производителя, без посредници, комисионери и представители, което ще ви позволи да работите с висока надценка на добри цени и съответно  да реализирате добри печалби. Като бонус получавате и лидерска позиция за района си в партньорската програма seven-fashion sistems, която ще ви донесе допълнителни доходи.

 

Хората стават все по-взискателни към избора си на дрехи, търсят “Уникална мода, достъпни цени”. За SEVEN  в този бизнес няма тайни, ставайки наш франчайз партньор ще започнете изкачването по стълбата на успеха от стъпалото на което сме ние!

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати