Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Ромпетрол

ЕНЕРГИЯ ЗА СИГУРЕН УСПЕХ

.

Франчайз системата на The Rompetrol Group у нас се управлява от Ромпетрол България AД. Екипът на компанията включва над 340 висококвалифицирани специалисти. Ромпетрол разполага със складова база с капацитет 5800 куб. м., тя работи по най-новите технологии в мениджмънта и продажбата на едро на петролни продукти и е изградена по модерни технологии за опазване на околната среда.

 

От 55  бензиностанции работещи под името на Ромпетрол, 24 са собствени, а 31 са франчайзингови. Компанията има обекти в по-големите градове в цялата страна: Русе, София, Варна, Бургас, Добрич, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Шумен, Сливен, Враца, Разград, Монтана, Ловеч, Силистра, Търговище, Хасково, Габрово, Кърджали, в по-малки населени места и на големи пътни коридори.

Компанията утвърждава позициите си на българския пазар, като отваря собствени обекти и предлага франчайз. Ромпетрол стартира различни програми, с които да привлича и задържа клиентите си. Една от тях е услугата Fill&Drive Business – система за цялостно управление на корпоративни автопаркове, която дава иновативни решения за подобряване на мениджмънта им. С тази услуга бизнес клиентите на Ромпетрол могат да използват автоматичен контрол на транзакциите и търговски кредит.

 

Франчайз партньорите на Ромпетрол получават пълна подкрепа при развитието на бизнеса си. Прилагайки добрите практики и ценностите на Групата, новите членове на франчайз системата вървят плавно по пътя на успеха и разчитат на силното име и позиции на компанията.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати