Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Point S

НЕЗАВИСИМ И СИГУРЕН УСПЕХ НА ПАЗАРА

Първоначална такса: няма
Месечна такса: 750 евро
Допълнителна инвестиция: Ако вече притежавате сервиз за гуми - около 2000 лв. за необходимите рекламни обозначения
Срок на договора: 3 години
Бранш: Автомобили

Point S – водещата независима дилърска мрежа за гуми и автосервизи в Европа навлиза и в България.Компанията е създадена през 1971 г. във Франция, а от 1988 г. започва своето международно развитие, като първоначално навлиза в Германия и Италия.

 

Point S е представена в 18 страни в цяла Европа с над 1800 търговски обекта притежавани от над 1000 предприемачи, като продажбите в тези обекти надвишават 11 милиона гуми за 2007 г.

 

Търговската марка Point S е създадена, като дилърско сдружение за търговия с гуми, основано от независими предприемачи, споделящи една обща цел: да издигнат своя статут на специалисти и професионалисти по гуми, оставайки напълно независими от който и да е доставчик. Днес ние продължаваме да подкрепяме същите ценности, които са в основата на нашата философия.

 

Избирайки да станете част от международното семейство на Point S, вие можете да го направите по два начина. Като създадете нов обект, за което ще получите една готова концепция. Или ако сте вече в този бизнес  за търговски обект в случай на създаване на такъв и подобряване на съществуващ търговски обект ако вече сте в този бизнес.

 

Присъединете се към най-голямата независима европейска дилърска верига за гуми в Европа и се възползвайте от:

  • Изключителни продукти с марката Point S: за да предложите несравними продукти, постигайки по-големи маржове;
  • По-голяма способност за договаряне с най-големите автодоставчици (на гуми, авточасти, аксесоари): за да подобрите своята рентабилност;
  • Мултибрандов подход: за да задоволите нуждите на своите клиенти и да заявите своята независимост, като избирате свой асортимент от марки;
  • Достъп до клиенти с автопаркове: за да постигнете повече движение в своя търговски обект и да увеличите своя оборот;
  • Централизиран маркетинг и реклама: за да постигнете познаване на марката и да привлечете клиенти, докато спестявате пари;
  • Съдействие от една силна европейска мрежа: за да се справите по-добре с увеличаващата се конкуренция на вашия пазар, оставайки напълно независими.

 

Като франчайз партньор на Point S получавате още:

  • Директна рекламна подкрепа от производителите на всички марки с които работи компанията.
  • Обучения от водещите производители на гуми: Michelin, Bridgestone, Continental.
  • Ставате член на голяма европейска мрежа, подкрепена от почти 40-годишен опит, при запазване на независимост за управлението на вашата фирма и от вашите доставчици.
  • Получавате договорени преференциални условия за доставки на гуми директно от водещите производители.

 

Срокът за възвръщане на инвестицията е до 6 месеца.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати