Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Office 1 Superstore

ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Първоначална такса: В зависимост от района
Месечна такса: Твърда месечна такса, определяща се индивидуално за всеки обект
Допълнителна инвестиция: според обекта
Срок на договора: 5 години
Бранш: Търговия на дребно

Office 1 Superstore е най-голямата верига от магазини за продажба на канцеларски материали и офис консумативи в България. В света компанията има над 600 магазина в 33 държави. Магазините под марката Office 1 у нас са над 160, което прави България страната с най-широкообхватна магазинна мрежа от всички държави, в които работят франчайз партньори на Office 1. Над 90% от обектите са на франчайз, собствени магазини компанията има в София, Пловдив, Варна и Бургас.

 

За да станете франчайз партньор на Office 1 е необходимо да разполагате с необходимия капитал за изграждането и зареждането на магазин по стандартите на компанията. Office 1 подбира своите франчайз партньори по опита и личностните качества, които имат. Подходящи за откриване на магазин от веригата са градове с население над 10 000 жители с добре развита бизнес среда.

 

Първоначалната такса е 2500 евро плюс фиксирана цена за квадратен метър. За всеки следващ магазин франчайзополучателят плаща половината от цената за кв.м. Месечната такса е твърда сума и се определя от големината на района, в който се отваря магазинът, броя на населението и броя на фирмите по адресна регистрация.

 

Инвестицията направена за отваряне на магазин на Office 1 Superstore се възвръща до 2 години.

 

Компанията предоставя на франчайз партньорите си и служителите им, както входящо, така и текущо обучение.

 

Рекламната подкрепа от страна на франчайзодателя се изразява в национални рекламни кампании, 6-месечен каталог с тираж над 100 000 и месечни брошури с тираж над 200 000 броя.

 

Доказаният във времето бизнес модел на Office 1 Superstore прави компанията най-силният играч на пазара на канцеларски материали и офис консумативи в страната.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати