Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
National Business Brokers

ЕТИКА И И ОПИТ ЗА УСПЕШЕН ФРАНЧАЙЗ

 

Първоначална такса: EUR 50 000 (вкл. първоначална такса)
Месечна такса: 7% от оборота и фонд реклама - 3% от оборота.
Допълнителна инвестиция:  
Срок на договора: 10 години
Бранш: Услуги

NBB National Business Brokers е водеща международна партньорска мрежа от консултанти, които предоставят специално пригодени към нуждите на вашия бизнес услуги в областите:

  • маркетинг и реклама
  • бизнес брокерство
  • корпоративни финанси.

 

Успехът в сделките изисква широки познания и практически опит. Затова NBB предоставя висококачествени услуги, които са резултат от познаване на пазара, способност да анализираме и да действаме спрямо ситуацията.

 

Успехът се основава предимно на фундаментални ценности като отличен мрежов маркетинг, тясно сътрудничество с клиенти, конфиденциалност, опит, етичност, независимост и специализация. NBB е член на IBBA (Международна Асоциация на Бизнес Брокери) и на M&A Source, най-голямата организация за посредничество в маркетинг, реклама и бизнес брокерство по света.

 

NBB National Business Brokers предлага мастър франчайз за цялата територия на страната.  франчайз пакет: , лицензионна такса (роялти) - Продължителността на договора е (подлежащ на подновяване без допълнителни такси).

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Франчайзодателят, към който ще отправите запитване е чуждестранна компания. Моля, попълнете данните на английски език.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати