Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Неделя

СЛАДЪК БИЗНЕС

Първоначална такса: около 30 000 лв.
Месечна такса: 5% от оборота
Допълнителна инвестиция: в зависимост от обекта
Срок на договора: няма
Бранш: ресторантьорство

Най- голямата и известна верига заведения в страната, НЕДЕЛЯ, предлага възможности за инвестиране в печеливш бизнес с минимални рискове. НЕДЕЛЯ е първият български франчайзинг с изцяло българско ноу- хау, водещо до печеливши резултати.

Осемнайсет са франчайзинговите кафе-сладкарници от общо 26-та салона на веригата.

 

НЕДЕЛЯ се стреми да подбере правилните партньори, които да затвърдят добрия имидж на марката и да допринесат за нейното успешно развитие.

 

От кандидатите се изискват мениджърски опит, предприемачески дух и опит в бизнеса, но не непременно в сферата на управлението на заведения. Категоричното условие на компанията е франчайзополучателят да се откаже от всякакъв друг бизнес. Не се дават права на фирма, а на конкретен човек. Не се допуска партньорство на трети лица.

 

Изборът на франчайзополучателя се прави след поредица от интервюта. Установяват се мениджърският и бизнес- опит, както и личните качества на кандидата. Одобрените, преминават през специално обучение, което трае от 3 до 6 месеца. Успешно завършилите сключват франчайз договор за отваряне на салон, носещ марката НЕДЕЛЯ. Контрактът е между кандидата като физическо лице и НЕДЕЛЯ. Получилият правото да продава прочутите торти може да разчита на непрекъсната подкрепа и съдействие в областта на оперативната дейност и управлението на бизнеса.

 

Компанията дава възможност на франчайзополучателя за откриване на повече от 1 франчайзингов салон. Почти всички от настоящите франчайзополучатели на НЕДЕЛЯ управляват повече от една кафе-сладкарница на известната марка.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати