Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Mr. Gyros

ЯЖТЕ ИСТИНСКА ХРАНА

Първоначална такса: 5000 лв.
Месечна такса: 3% от оборота, но не по-малко от 300 лв./месец
Допълнителна инвестиция: В зависимост от обекта
Срок на договора: 3 год. или безсрочен
Бранш: Храна и напитки

Франчайз за бързо хранене е много популярен в световен мащаб. Развиван и усъвършенстван в продължение на 4 години бизнес модела на Mr. Gyros предлага възможност да започнете своя нов бизнес с ниска инвестиция и първоначална такса. Франчайзодателят търси своите партньори за всички градове в България и предлага консултации при избора на локация.

 

В първоначалната такса е включено 30 дневно обучение в заведението за бързо хранене на франчайзодателя. През този период франчайзополучателят и неговия екип получава знания и умения за работа в заведение на франчайз за бързо хранене и процедурите по ежедневните дейности.

 

Подходящото помещение за заведение на франчайз за бързо хранене е с минимална квадратура от 40 м2 на оживена локация или пешеходна зона. От Mr. Gyros предвиждат първоначалната инвестиция да се възвърне за период от максимум 18 месеца, като важна част от налагането на марката е франчайзополучателят да е силно фокусиран върху бизнеса и да не развива странични дейности.

 

Предвид икономическата ситуация Mr.Gyros предлагат разсрочване на плащането на първоначалната такса на две равни вноски. Предлаганите продукти са винаги пресни и съобразени със съвременните тенденции за здравословно хранене, доставени от проверени български производители в съчетание с уникален микс от подправки. Франчайз за бързо хранене – гарантирани постоянни доходи.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати