Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Mr. Steam

СВЕЖА ИДЕЯ ЗА ЧИСТА ПЕЧАЛБА

Първоначална такса: от 5000 до 10 000 евро в зависимост от обекта и запазената територия.
Месечна такса: от 100 до 300 евро в зависимост от обекта и запазената територия
Допълнителна инвестиция: 4000-8000 евро
Срок на договора: 1 + 1 + 1 години
Бранш: Услуги

Франчайзът на Mr.Steam представя за първи път в България вече доказалия се в света метод за почистване на автомобили чрез пара. Революционната, удобна и екологична услуга е достъпна за клиентите докато са на работното си място, у дома, в мола или супермаркета. Забравете за чакането, комплексното почистване на автомобила отнема не повече от 20 минути.

 

За почистването на автомобилите се използва пара под високо налягане, напълно безвредна за повърхността на автомобила. Методът за почистване възвръща естествения блясък далеч по-добре от всяко почистване с вода. Чрез специални накрайници се достигат и най-трудно достъпните места по автомобила. Технологията не изисква използването на химични продукти за почистване, които често увреждат лайсните и хромовите детайли, а също и замърсяват околната среда. Резултатът след почистване с Mr.Steam надминава очакванията и на най-взискателните клиенти.

 

Като франчайз партньор на Mr.Steam ще работите ексклузивно с машини на Optima, на които компанията е официален представител за България. С дългогодишната си история и постоянните нововъведения, машините Optima Steamers са се доказали като световен лидер на пазара. С температура от 90°C и налягане 8 bar, оборудването на Optima дезинфекцира, предпазва и почиства до блясък автомобила както отвън, така и отвътре. Парата съдържа многократно повече кислород от водата, което доказано възвръща блясъка на автомобила.

 

Гъвкавата система на работа и натрупаното ноу-хау позволяват бизнесът да стартира по-малко от месец след подписването на договора за франчайз. Този кратък срок позволява веднага да започнете да печелите, а в зависимост от активността ви франчайзодателят предвижда възвръщане на инвестицията от 5 до 10 месеца.

 

Франчайз партньорите на Mr.Steam са горди, че използват революционен и напълно екологичен метод за почистване. Чистият автомобил вече не е за сметка на природата. С всяко почистване от Mr.Steam се спестяват 150 литра чиста вода.

 

Услугата на Mr.Steam е напълно чиста и мобилна. Може да се предлага както пред дома и на паркингите на търговските комплекси, така и на служебните паркинги на корпоративни клиенти. Без значение дали клиентът ви има една кола или е компания с автопарк от 10 или 200 автомобила, като франчайз партньор на Mr.Steam вие можете да му предложите удобно решение с несравнимо качество. Със своята бързина и ефективност Mr.Steam поставя нови стандарти в почистването на автомобили.

 

 

 


 

 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати