Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Мирела

ФРАНЧАЙЗИНГ С ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ

Първоначална такса: по договаряне
Месечна такса: от 100 до 350 евро
Допълнителна инвестиция: оборудване на офис
Срок на договора: по договаряне
Бранш: Търговия

Мирела е лидер в корпоративното интернет предлагане на недвижими имоти.
От първия ден на своята работа франчайз партньорът започва да получава реални оферти и заявки за търсене и предлагане в своя район, благодарение на поддържаните от Мирела сайтове за недвижими имоти на български, английски и руски език, които имат над 8000 уникални посещения дневно.

 

Компанията е основана през 1991 г. и започва да предлага франчайз през 2007 г. В момента работещи франчайзи има в Добрич, Сандански, Велинград, Велико Търново и Пловдив. Мирела търси свои франчайз партньори за областните градове и по-големите курорти в страната.

 

За предпочитане е кандидатите за франчайз партньори на Мирела да имат непосредствен опит в сферата на недвижимите имоти, безупречна репутация и осигурен офис.

 

Мирела предлага цялостно обучение на франчайз партньорите си, като набляга на концепцията за работа с клиенти, вътрешната организация, формиране на екипи и презентиране на дейността.

 

Рекламната подкрепа се изразява в преференциални условия за медийна реклама с отстъпки за Мирела, участие в сайтовете и периодичните рекламни каталози, субсидиране на рекламни кампании в района на франчайз партньора.

 

Всеки франчайз партньор разполага с достъп до единна административно информационна система за работа с недвижими имоти (АИС Plan.bg). АИС е софтуерен продукт, разработен специално за Мирела, позволяващ цялостно управление на дейността на Мирела и франчайз-партньорите, комуникацията между тях в реално време, управлението на неограничен брой търговски офиси и агенти, поддържането на неограничен брой оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти и публикуването им в интернет сайтовете на Мирела, както и в партньорски сайтове и портали за недвижими имоти.

 

Срокът на възвръщане на инвестицията е до една година.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати