Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Marble Slab Creamery

БИЗНЕСЪТ Е В РЪЦЕТЕ ТИ

.

Мастър франчайз за България

 

Marble Slab Creamery, водещ доставчик на супер примиум ръчно смесен сладолед, поставя своите стандарти за качество на изключително високо ниво. Основана през 1983г. компанията е известна с това, че предлага най-пресния сладолед на планетата Земя!

 

Marble Slab Creamery супер примиум сладолед е домашно приготвен с най-чистите и изкусителни съставки в света - ванилия от Мадагаскар, най-нежния европейски шоколад, и прясно пълномаслено мляко от местните ферми. Като добавки Marble Slab Creamery предлага само най-пресните плодове и най-добрите ядки, бонбони и бисквити. Благодарение на това, че Marble Slab Creamery сладолед се прави на малки партиди във франчайз обекти и се сервира в прясно изпечени вафлени фунийки, леденото изкушение си е спечелило много верни последователи.

 

Най-голямото предимство на Marble Slab Creamery е, че всеки посетител може да избере своя личен, единствен по рода си десерт, който ще бъде приготвен на място. Marble Slab е на международния пазар с над 380 обекта в САЩ, Канада, ОАЕ и предстои отваряне на нови обекти във Великобритания, Мексико, Сингапур.

 

Параметрите на франчайза са обект на преговори

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Франчайзодателят, към който ще отправите запитване е чуждестранна компания. Моля, попълнете данните на английски език.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати