Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
МПАМ

УСПЕХ, КОЙТО ЩЕ ВИ ВПЕЧАТЛИ

Първоначална такса: 15 000 евро
Месечна такса: 8% от оборота
Допълнителна инвестиция: няма
Срок на договора: 10 години
Бранш: Моля попълнете тук!

МПАМ е най-голямата компания за фойерверки в Гърция с 13 магазина за продажби на дребно в цялата страна. Предлаганите продукти впечатляват с многобройните цветове и ефекти. Всички те отговарят на стандартите за сигурност и са произведени по последните и най-усъвършенствани технологии в бранша. За да се задържи на върха и да запази своята добра репутация, компанията постоянно следи тенденциите и новостите на пазара, както и работата на своите франчайз партньори. Продуктовата гама на МПАМ постоянно се развива и обновява, като се спазват Европейските правила за сигурност.

 

МПАМ предлага франчайз от 2002 г. и има магазини в цяла Гърция. Целите на компанията са да покрие и по-големите градове у нас. МПАМ предлага франчайз за отделни магазини, като търси и мастър франчайз партньор, който да отговаря за цяла България. За да се справят с динамиката на пазара, партньорите трябва да притежават добри комуникативни умения и енергичност, което се отплаща много добре. Перфектните франчайзополучатели са отговорни и общителни хора, които искат да спечелят атрактивни доходи. 

 

Предлага се пълна програма за обучение на новите франчайз партньори, като се акцентира върху задълбочено познаване на продуктите и начина на използването им. Това обучение се провежда от специализиран екип пиротехници, като е базирано на ноу-хау и дългогодишен опит в работата с фойерверки. МПАМ работи със своите франчайз партньори докато те станат напълно уверени в начина на използване на продуктите и се справят с това като професионалисти. Редовно се провеждат семинари, в които се обменя опит с останалите франчайз партньори, като най-малко веднъж годишно се провежда и официална среща в седалището на компанията.

 

В оперативния наръчник са описани всички добри практики и процеси как да ръководите бизнеса, дадени са идеи и съвети за повишаване на продажбите и печалбата. Програмата за обучение на МПАМ е от съществено значение за франчайз партньорите. Тя осигурява бизнес тренинг за период от 3 месеца, в областта на продажбите, финанси, маркетинг, обслужване на клиенти, човешки ресурси и управление на времето. Това обучение е само част от подкрепата на МПАМ, като опитните франчайз мениджъри предоставят неограничено консултации и насоки в работата.

 

Безброй събития, партита, сватби, рождени дни и други поводи за празнуване имат нужда от блясък и обаяние. Фойерверките са винаги на мода, правят голямо впечатление и всеки ги обича. Можете да започнете успешен бизнес с франчайза на МПАМ като се възползвате от уникалността на продуктите, силната подкрепа и специализираните обучения. МПАМ предлага висококачествени фойерверки с голямо разнообразие от ефекти и балони, които допълват продуктовата гама, подбрана така, че да задоволи нуждите на всеки клиент. Компанията има стабилна икономическа политика за продуктите си и защитава своите франчайз партньори от колебанията на пазара. Ниските цени на едро, които получават франчайз партньорите ни, както и достъпните цени на дребно, които предлагат магазините на МПАМ, са гаранция за стабилно развитие на бизнеса.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Франчайзодателят, към който ще отправите запитване е чуждестранна компания. Моля, попълнете данните на английски език.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати