Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Leadership Management Bulgaria

ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ!

Първоначална такса: 2500 долара
Месечна такса: Няма
Допълнителна инвестиция: Няма
Срок на договора: 3 години
Бранш: Бизнес услуги

Leadership Management International Inc. е световно утвърден бранд за развитие на лидерите и техните организации до пълния им потенциал. Създадена в САЩ през 1966 г., към момента развива дейност в над 60 страни по цял свят и има повече от 100 000 бизнес клиенти, сред които Remax, McDonalds, Burger King, Coca-Cola, Pepsi, Holiday Inn, Hilton, L’oreal, Nivea, Avon, Audi, Nike, Nokia и много други. Всички те определят програмите на Leadership Management International като най-ефективното средство за развитие на техните служители и топ мениджмънта.

 

Leadership Management Bulgaria е на пазара от 2008 г. и функционира като един от 500-те франчайз офиса на централата. Условията за придобиване на франчайз права за управлението на този бранд се свеждат до 2500 долара първоначална такса. Месечни такси и допълнителна инвестиция няма, тъй като този бизнес първоначално може да се развива и от дома. Възвръщаемостта на инвестицията се изчислява на база приходи от сформирана осем членна група за работа.

 

Ако вие сте ентусиасти и умеете да мотивирате останалите, добре продавате идеи и имате визия за собственото си развитие и просперитет, и ако най-вече желаете да помагате на другите да развият своите мениджърски умения, то вие може да сте първите, които да развият марката Leadership Management Bulgaria във вашия регион, тъй като франчайзодателят предлага ексклузивни права. Франчайзодателят ви гарантира постоянно подкрепа по време на съвместната ви работа, която започва с 5-дневно интензивно обучение, което включва Sales Certification I – базово обучение за Prospecting System, Marketing System, Sales Visuals; Business Success System - ръководство за изграждане на бизнеса в синхрон с принципите на Leadership Management International , Awards Program – годишни национални награди на  Leadership Management Bulgaria и световни награди на Leadership Management International. Освен това гарантира ежемесечни срещи и тренинги, както и денонощна помощ и съдествие 24 часа в денонощието.

 

Маркетинговата подкрепа, която получавате като собственик на представителство Leadership Management Bulgaria, се състои в с уеб сайт, статии в бизнес издания, ежемесечен бюлетинс непрекъснато увеличаващ се брой абонати, Facebook и Twitter профили, реклами в интернет портали и бизнес издания, пълно обезпечаване с брошури и други рекламни материали.

 

С франчайза на Leadership Management можете лесно да навлезете в нов бизнес, да постигнете бързи резултати и да спечелите за клиенти големи компании, като работите директно с техни топ мениджъри за дългосрочна съвместна дейност, което ви гарантира постояно нарастващ паричен поток и престиж.

 

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати