Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Kring

УСПЕХЪТ Е ЗДРАВОСЛОВЕН

Първоначална такса: 10 000 лв. + 40 000 лв.
Месечна такса: Няма
Допълнителна инвестиция: 25 000 – 30 000 лв.
Срок на договора:  5 години
Бранш: Храна

Основани през 2007 г., ресторанти КРИНГ се позиционират успешно на българския пазар, което естествено води до развиване и предлагане на франчайзинг. Засега франчайзът на КРИНГ  се предлага за София, Пловдив и Варна като франчайзодателят би могъл да  продаде и ексклузивитет при подходящи франчайзополучатели със солидна финансова стабилност и жив интерес към здравословното хранене.

 

Ресторантите КРИНГ  предлагат не просто здравословна храна, а разнообразие, с което се  отличават от останалите заведения за хранене. Някои от продуктите,  използвани в КРИНГ са уникални за България, което допълнително засилва  интереса на клиентите.

 

Подкрепата от франчайзодателя започва още при избора на място, след това роектиране на ресторанта, изграждане, наемане на служители, обучение - както на служителите, така и на мениджмънта, отличните, вече тествани практики и процеси и като цяло споделяне на дългия и успешен опит на КРИНГ. От кандидатите се изискват мениджърски опит, предприемачески дух и опит в бизнеса, но не непременно в сферата на управлението на заведения. Изборът на франчайзополучателя се прави след поредица от интервюта за установяване на мениджърският и бизнес опит, както и личните качества на кандидата. Допълнителното предимство за франчайзополучателите е, че не плащат месечни такси.

 

Франчайзополучателите на различните ресторанти КРИНГ имат възможност да задоволят и най-капризните клиенти със специфичното  оформление на интериора и екстериора на заведенията, а също и със специално подбрана музика с уредени авторски права. КРИНГ ви предлага дългосрочен стабилен бизнес, подкрепен със здравословна храна.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати