Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Колев и Колев

ИЗБЕРЕТЕ ИЗВЕСТНИЯ ФРАНЧАЙЗ

Първоначална такса: Няма
Месечна такса: Няма
Допълнителна инвестиция: 50 000 лв.
Срок на договора: 5 години
Бранш: Търговия с детски обувки

Бизнес концепцията на „ Колев и Колев” е изработка и продажба на български детски обувки, които гарантират правилно израстване на детските крачета, изработени изцяло от висококачествени естествени материали и  винаги с актуален и модерен дизайн.

Играта е най-важна за децата, а обувките им трябва да отговорят на всички  предизвикателства типични за ежедневието им – тичане, скачане, катерене и много игри. Детските обувки трябва да осигурят не само комфорт и проветривост на подвижните  крачета, но и издържливост нетипична за ежедневното ходене.

Специалистите на Колев и Колев грижливо подбират материалите, от които изработват всеки детайл от детските обувки. Дизайна на обувките е поверен екип от професионални конструктори и художници, които знаят как трябва да изглежда всяка модерна и сигурна детска обувка. Обущарите във фабриките са специално обучени да майсторят с внимание всеки чифт предназначен за деца.

 

Всеки сезон фирмата предлага различна колекция обувки за  различните възрастови групи, базирана на конструктивните особености и анатомия на растящите детски ходила.

Обувките за най-малките са уникални като предложение в бранша навсякъде по света. Те са снабдени с цип през ходилото за по-лесно обуване. Не позволяват подхлъзване и са изработени от специално подбрана фина естествена кожа, която да щади деликатното бебешко ходило.

Обувките за току-що проходилите деца са допълнително укрепени при петата, за да осигурят максимална опора на все още нестабилните детски крачета.

Най-важното за обувките за децата на възраст от 4 до 6 е да позволяват безброй неограничени движения, типични за ежедневието на малчуганите. Техните обувки са изработени от много фина кожа, с леки и гъвкави ходила.

Обувките на децата в училищна възраст са с изключително модерен дизайн, като запазват всички конструктивни особености на детските обувки, за да позволят на подрастващите да се чувстват комфортно в обувките си през целия ден.

 

Фирмата е единствената в България, която непрекъснато усъвършенства производствената си база, въвежда нови технологии и продукти на пазара на обувки. Колев и Колев е партньор в изследователски проекти съвместно с европейски партньори, сътрудничи си с ортопеди в областта на детската ортопедия, а едновременно с това всеки сезон въвежда и новости в продуктовите си предложения като специализирани обувки с водоустойчиви мембрани,  иновативни системи за гъвкавост на ходилата и др.

 

Основавайки  се на почти 20 годишнен опит в обувния бранш, изградената мрежа от 17 монобранд  магазини в България и десетки партньори в чужбина, Колев и Колев се  включват и в проект за изграждане на франчайз мрежа. Те са готови да споделят дългогодишния си опит в управлението на търговска верига, обучението и изграждането на екипи със своите потенциални партньори. От фирмата предлагат 5 годишен договор без месечна или първоначална такса с включено сътрудничество и брандиране и реклама на новия обект.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати