Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
EcoClean Car

ЕКОЛОГИЧНИЯТ УСПЕХ

Първоначална такса: в зависимост от населеното място
Месечна такса: в зависимост от населеното място
Допълнителна инвестиция: в зависимост от обекта
Срок на договора: в зависимост от обекта
Бранш: Услуги

Ecoclean Car е франчайз за безводни автомивки. Със своята иновативна технология за почистване на автомобили компанията пести време, пари и най-ценния природен ресурс – водата. Методът за безводно почистване на автомобили се използва в САЩ от 1994 г., днес можете да откриете безводни автомивки в цяла Европа, а вече и в България.

 

Ecoclean Car разработва своя гама от продукти за цялостно почистване и полиране на автомобили. Разработени с помощта на научен екип от Института по органична химия към БАН, дори и при минусови температури препаратите измиват идеално както метални, така и неметални повърхности,. След обработка водоразтворимите полимери, които са основната съставка на почистващата субстанция, образуват защитен слой. Покритието, което се образува е като допълнителен лак върху автомобила, който го прави видимо подновен и блестящ.

 

Методът за почистване на Ecoclean Car замества стандартните автомивки и пести цялото необходимо количество вода. Вече не е необходимо да имате пречиствателна система и собствен водоизточник за да отворите собствена автомивка. Чрез иновативната технология, която едновременно почиства и полира автомобила, времето между две измивания се увеличава средно с 50%.

 

Ecoclean Car може да се открие на обществен паркинг, например при голям търговски обект и докато клиентите свършат с пазаруването, колата им да е почистена. Измиването на автомобила може да става и пред дома или офиса. Услугата е подходяща както за масовия потребител, така и за компании с големи автопаркове. Този начин за спестяване на време и ресурси бързо се оценява, разпространява и печели лоялни клиенти.

 

Компанията е готова да предостави изключителни права за използване на търговската марка и продуктите на свои франчайз партньори във всеки голям град в страната. С малка първоначална инвестиция можете да започнете печеливш бизнес по утвърдена технология, която е успешна в цял свят.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати