Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Alexander Language Schools

ФРАНЧАЙЗ ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ

Първоначална такса: от 10 000 до 20 000 евро
Месечна такса: от 5% до 15% от оборота
Допълнителна инвестиция: в зависимост от големината на училището
Срок на договора: от 5 до 10 години, с възможност за продължаване
Бранш: Курсове

Веригата Alexander Language Schools e основана през 1966 година и има училища за преподаване на чужди езици по целия свят. Някой от държавите, в които оперират франчайз партньори са Италия, Египет, Саудитска Арабия, Индия, Англия. Първото училище на ALS в България отваря през 1994 година, а от 1998 франчайз се предлага за цялата страна.

 

Alexander Language Schools търси свои перспективни франчайз партньори – хора, които искат да имат свое собствено училище за изучаване на чужди езици. Всеки франчайзополучател на компанията използва нейната световна търговска марка, добрите практики, работи по утвърдена система, като същевременно е свой собствен шеф и има пълния контрол и независимост в бизнеса си.

 

Този франчайз е подходящ за активни, бизнес ориентирани хора говорещи английски. Не е важно дали сте учител или не. С франчайз програмата на ALS ще научите как да ръководите училище за чужди езици, така че вашите възпитаници да постигат отлични резултати, как да откриете и наемете подходящите преподаватели, как да привличате нови ученици и да ги задържате.

 

Във всеки един момент можете да разчитате на оперативната подкрепа на франчайзодателя. Във веригата постоянно се следи за качеството на обучението и при всеки възникнал проблем се реагира своевременно и адекватно.

 

Закупувайки франчайза за даден град или регион вие получавате ексклузивни права и сте единственият представител на компанията.

 

Ако не разполагате с цялата необходима сума за закупуване на франчайза и стартиране на бизнеса, но сте подходящ кандидат, Alexander Language Schools са готови да ви предложат индивидуална схема за изплащане на първоначалната такса.

 

В зависимост от направената инвестиция, населеното място и вашата отдаденост в бизнеса, можете да възвърнете вложения капитал в период от 1 до 3 години.

 

Ако искате да сте независим, но в същото време да ползвате десетилетни традиции и опит в езиковото обучение вие можете да станете част от мрежа от стотици училища по целия свят и да развиете бизнес, който ви носи удовлетворение и печалби. Не се колебайте да научите повече за Alexander Language Schools и да кандидатствате за франчайз партньор.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати