Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Еврофутбол

ВЛЕЗ В ИГРАТА!

Първоначална такса: няма
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: оборудване на пункта 
Срок на договора: 6 месеца или безсрочен по решение на "Еврофутбол"
Бранш: Финансови услуги

ЧРЕЗ ПАРТНЬОРСТВОТО С „ЕВРОФУТБОЛ“ ПОСТИГАТЕ МАКСИМАЛЕН УСПЕХ!

 

 

„Еврофутбол“ вече 24 години е най-голямата букмейкърска къща в България, която развива своята дейност чрез над 900 букмейкърски пункта, разположени на територията на цялата страна, в партньорство с фирми от различен калибър – предимно малък и среден бизнес.

 

Компанията е най-големият франчайзингодател в България и в продължения на повече от две десетилетия е затвърдила своите основни принципи, чрез които развива успешни бизнес отношения със своите партньори:

  • Предлага нови продукти, съобразени с последните тенденции в бизнеса и интересите на участниците, ноу-хау и техническа обезпеченост за качественото обслужване на играчите;
  • Силно маркетингово присъствие, изцяло обезпечено от компанията, което промотира бранда, продуктите и букмейкърските пунктове на „Еврофутбол“;
  • Максимално улеснена процедура по откриване на нови букмейкърски пунктове, изгодни финансови условия за своите партньори и безплатен франчайзингов пакет от услуги.

 

КАКВО ПРЕДЛАГА „ЕВРОФУТБОЛ“?

Възможност с един клик в сайта на компанията, да започнете процедура по стартиране на свой собствен успешен бизнес. Тя (процедурата) отнема месец, през който ще бъдете запознати с основните изисквания на букмейкърската къща за приемлив вид на помещението, в което ще се осъществява букмейкърска дейност, ще получите съдействие за набавяне на необходимите документи за издаване на разрешителни и ще бъдете обучени да работите като букмейкър на „Еврофутбол“.

След като станете официален партньор на „Еврофутбол“ вие получавате статут на букмейкър, осигуряващ ви стабилни доходи, устойчивост и развитие на бизнеса.

 

            КАКВО СЕ ИСКА ОТ ВАС?

            •Да искате да сте независим и да получавате редовен месечен приход, да стартирате собствен бизнес с перспектива за устойчивост и развитие;

            •Вече да сте собственик или наемател на успешно заведение - искате да получите допълнителен доход и да увеличите своите печалби;

            •Да искате да привлечете клиенти и да се превърнете в естествен център на вашето населено място.

 

 

Станете наш партньор – с минимални изисквания постигате максимален успех!

 

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати