Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Дон Домат

УСПЕХ И БИЗНЕС, КОЙТО ПОЗНАВАТЕ

Първоначална такса: Първоначална такса: 100 000 лв. и Месечна такса: от 0 до 4%
или
Първоначална такса: 30 000 лв. и Месечна такса: от 0 до 7%
Месечна такса: от 0 до 4%
Допълнителна инвестиция: 50 000 – 400 000 лв.
Срок на договора: 10 години
Бранш: Храна

“Нашият успех зависи от успеха на нашите франчайз партньори, затова правим всяко заведение като наше собствено.” – казва Ангел Стоянов – управляващ съдружник в Дон Домат.

 

Компанията съществува от 10 години, като има 7 ресторанта 2 от които са франчайз.

 

Дон Домат оптимизира идеята за ресторант. С натрупаното ноу-хау през 10 годишния си опит компанията предава на франчайзополучателя система за цялостното изграждане и управление на заведението. Ценен е и имиджът, който имат ресторантите на Дон Домат - символ на вкусна храна, приятен интериор и добро обслужване на достъпна цена.

 

Подкрепата на франчайзодателя започва още при избора на място, след това  проектиране на ресторанта, изграждане, наемане на служители, обучение - както на служителите, така и на мениджмънта.

 

Дон Домат предоставя на своя бизнес партньор и собствен софтуер, който е разработен през годините, усъвършенстван и пригоден за всички нужди на ресторанта.

 

С първоначалната такса франчайзополучателя си купува сигурна формула за успех.

 

Срокът за възвръщане на инвестицията е до 2 години.

 

Франчайзът на Дон Домат е предназначен както за големи компании, така и за предприемачи, които желаят да развият този бизнес като свой собствен.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати