Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
D-uñas

ФРАНЧАЙЗ БЕЗ АЛТЕРНАТИВА

Първоначална такса: от 19 990 до 24 900 евро без ДДС
Месечна такса: от 300 до 350 евро + 100 евро за реклама
Допълнителна инвестиция: няма
Срок на договора: 5 години
Бранш: красота

D-unas е франчайзът без алтернатива. Лидерът в сектора на маникюр и педикюр услугите в Испания предлага успешен бизнес модел вече и в България.

 

Бизнес моделът на D-unas се базира на иновативна концепция, специализация и стандартизация, постоянна маркетингова подкрепа, обучения за собственика и персонала, както и допълнителни обучения за новостите в сектора. Този франчайз е подходящ за предприемачи, които биха искали да инвестират или развият нов бизнес, паралелно с вече съществуващ друг, както и за тези, които за пръв път стартират собствен бизнес. И в двата случая не е необходим предишен опит.

 

В салоните за разкрасяване D-unas ще откриете повече от 60 услуги, сред тях са ескпресен, основен, спа и парафинов маникюр и педикюр, ноктопластика, декорация на нокти, перманентен френски маникюр, перманентен цветен маникюр, третиране на увредени нокти, грижа за уморени крака, масажи, естетически процедури за лицето и тялото. Там ще намерите и специализирани продукти за ръце, крака и лице, както и собствената на D-unas продуктова линия с марката “MIA”, която съдържа изцяло натурални съставки.

 

Първоначалната инвестиция, която това начинание изисква варира от 19 900 до 24 990 евро без ДДС. Допълнителна инвестиция няма, тъй като в тази сума влизат пълното оборудване за маникюр и педикюр, естетическа кабина, инструменти за работа, продукти за продажба, фасади и витрини, униформи, корпоративни рекламни материали, обучение, софтуер, оперативни ръководства и най-важното – правото да работите с името на една световно разпознаваема марка, каквато е D-unas.

 

Изискванията за помещението е да бъде на леснодостъпно място /партер/ с минимална площ 35 кв.м. Първоначалният брой служители би могъл да се сведе до управител и двама или трима оператори.

 

В Испания, Мексико и Маями вече десетки предприемачи печелят с франчайза на D-unas. Време и в България да се предложат услуги на световно ниво в сферата на маникюра и педикюра.

 

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати