Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Decor Center

ДЕКОРИРАЙ УСПЕШНИЯ БИЗНЕС

Първоначална такса: от 5000 до 25000 евро
Месечна такса: 2-3 евро/кв.м. търговска площ или 5%-10% от оборота
Допълнителна инвестиция: от 30000 до 250000 евро
Срок на договора: 3 + 3 години
Бранш: Услуги

DЕCOR CENTER е наложена търговска марка за комплексно обзавеждане, която управлява 10 магазина с обща търговска площ от 5000 кв.м. и персонал от 90 души. Компанията разполага със складова база на площ от 3000 кв.м. и собствен транспорт.

 

Фирмата е основана през 1993 г. с учредяването на дружество “Колор Център” ООД с дългосрочна цел - изграждане и управление на верига магазини за декоративни строителни материали и обзавеждане. През 2003 г. е регистрирано дъщерното дружество “Декор Център” ООД с цел подпомагане и оптимизиране на силно разрасналата се вече търговска дейност на компанията. За последните пет години марката DЕCOR CENTER си извоюва лидерски позиции на българския пазар и се утвърди като предпочитан партньор на многобройни клиенти.

Като директен вносител на 90% от продуктовата си гама в областта на подовите настилки, стенните покрития и интериорното обзавеждане, фирмата е ориентирана, както в търговията на дребно, развивайки собствената си търговска мрежа, така и в дистрибуцията на продуктите, за които притежава изключителни права за България.

 

На този етап търговската мрежа на веригата е концентрирана в София, като магазините са именувани във фамилия от брандове - DЕCOR CENTER, DЕCOR CERAMIC, FLOOR DЕCOR, WALL DЕCOR и DЕCOR STUDIO, специализирани целесъобразно според насочеността им към различни продуктови, ценови нива и целеви групи от потребители, обединени във фамилията – DЕCOR GROUP.

 

В настоящия момент фирмата, облягайки се на своя професионален опит, е готова да развие франчайз верига, като разполага с обекти, ноу-хау и престижна марка, които е готова да преотстъпва при определени условия на франчайзополучатели. DECOR CENTER  предлага франчайз на продукти (довършителни материали и обзавеждане) и услуги (консултации, проектиране, дизайн, доставка и монтаж), като предлага под тази бизнес форма и петте си бранда:

  • DЕCOR CENTER - нисък до среден клас подови настилки, стенни покрития, декоративни материали и мебелно обзавеждане.
  • DЕCOR CERAMIC - специализиран бранд, предлагащ подови керамични настилки и обзавеждане за баня, както и целия ценови диапазон от продуктова гама в бранша.
  • FLOOR DЕCOR - обособен в средния до висок клас подови настилки.
  • WALL DЕCOR – предлага стенни покрития, завеси и декорации.
  • DЕCOR STUDIO - висок клас продукти за обзавеждането и интериорен дизайн.

 

Отдавайки своя бизнес под формата на франчайз, DЕCOR CENTER предлага на бъдещите франчайзополучатели пълна подкрепа, необходима за бъдещото развитие на търговския обект, като:

  • обучение
  • реклама (отдел „Реклама и ПР” на компанията отговаря за рекламата и популяризирането на обекта, нает от франчайзополучателя)
  • насоки за развиване на бизнес проекта 
  • доставки на стоки от целия асортимент, предлаган от DECOR CENTER

 

Бъдещите франчайзополучатели ще имат възможността да станат част от проспериращ бизнес на наложена търговска марка DECOR CENTER, който непрестанно развива и затвърдява лидерските си позиции на българския пазар.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати