Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Glaza

ПО СТЪПКИТЕ НА УСПЕХА

Първоначална такса: 10 000 за разработен магазин 5000 за нов
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: 30% от доставната стойност на наличната стока
Срок на договора: 1 година
Бранш: Търговия

През 1998 г. във Варна отваря първият магазин за обувки под марката GLAZA. Днес фирмата разполага с над 10 успешни магазина в цялата страна и започва да предлага франчайз. GLAZA е сред най-популярните марки за обувки в  България. Компанията е основен вносител на италиански, немски и висококачествени китайски обувки, които допълват богатия асортимент от обувките българско производство, продавани в магазините GLAZA. Компанията разработва и подържа собствена марка, което допълнително гарантира високото качество и преференциалните цени.

 

Качествената стока и достъпните цени, които може да гарантира GLAZA в комбинация с многогодишния опит и установените традиции, гарантират успеха на франчайзополучателя.

 

За да станете франчайз партньор на GLAZA е добре да имате опит в търговията с потребителски стоки. Магазинът трябва да е на търговска улица, като обичайните размери са около 50 кв.м.

 

Допълнителната инвестиция от 30% от доставната стойност на стоката се заплаща при подписването на договора и зареждането на магазина. Стоката необходима за един стандартен магазин на GLAZA е около 100 000 лв., при такова зареждане франчайзополучателя трябва да заплати 30 000 лв. в началото. След първоначалното зареждане има три месечен гратисен период, след изтичането на който се изплащат останалите 70% на девет  равни месечни вноски.

 

Оборудването и брандирането на магазина е за сметка на франчаизополучателят ,но се прави по модел на веригата. Като франчайз партньор получавате и обучение на управителя и търговския персонал на магазина, по утвърдените с години стандарти за работа и търговски похвати в сферата на търговия с обувки. Освен първоначалното обучение вие ползвате постоянно и пълната подкрепа на GLAZA в анализи на пазара, прогнози, консултации по ефективност, маркетинг, реклама в електронни медии и др.

 

GLAZA Ви дава възможността за няколко месеца да създадете собствен бизнес с малка инвестиция, като запазите независимостта си, а в същото време да ползвате цялостната бизнес концепция на утвърдена марка и да получавате висока печалба.

 

Средната надценка, с която ще работите надвишава 80%, което гарантира възвръщаемост на инвестицията за по-малко от 1 година.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати