Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Vogue Vision

ВИЗИЯ ЗА БИЗНЕС

Първоначална такса: 3600 евро
Месечна такса: 300 евро – след първата година
Допълнителна инвестиция: от 12 000 до 200 000 лева
Срок на договора: 2 години
Бранш: Красота

Ориентирани главно към страстните почитатели на естетиката и красотата, салоните на "VOGUE VISION GROUP" са обърнати и към онези, които ценят удоволствието. Известна с добрия си имидж и с всепризнатото си майсторство, веригата на "VOGUE VISION GROUP" е успяла да спечели доверието на изискана клиентела от светския, деловия и политически елит, като държи на качествено и впечатляващо обслужване.

 

Компанията съществува от 1994г. и започва да развива своя франчайз структура преди шест години. В момента разполага с 5 собствени и 15 франчайз салона за красота. Целта и е да предлага лукс и пресиж на достъпни цени.

 

Франчайз екипът на "VOGUE VISION GROUP" може да франчайзира както работещ вече салон за красота, така и да изгради нов. Салоните са от висок клас с луксозен интериор.


Водещ в развитието на групата е центърът за подготовка в гр. София, който предлага безплатни и неограничени обучения за екипите на веригата през цялата година. Този център се грижи за повишаване на качеството на услугите, следвайки новите технически тенденции.


Бизнес партньорите получават и рекламна подкрепа на национално ниво. Също така "VOGUE VISION GROUP" издава два пъти в годината и собствено безплатно луксозно списание.


Подходящите франчайзополучатели са хора, които са готови да работят за имиджа на "VOGUE VISION GROUP" и да спазват всички стандарти за работа в групата.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати