Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
ВИТ – Борсата за матраци

ГАРАНТИРАН ПРИХОД

Първоначална такса: от 5000лв. до 9000лв.
Месечна такса:

няма

Такса реклама:

3% от оборота 

Допълнителна инвестиция: в зависимост от обекта
Срок на договора: 5 години
Бранш: търговия

ЗАПОЧНИ ДА ПЕЧЕЛИШ


Не чакай ново начало, започни го сега!

 

Стани част от успешен бизнес модел! Бъди част от нашето семейство!

 

В семейството на ВИТ – Борсата за матраци партньори са хора с предприемачески дух и желание за развитие!

 

Защо да избереш ВИТ – Борсата за матраци?


Защото с малка инвестиция можеш да започнеш да печелиш веднага и да надграждаш – толкова, колкото са големи мечтите ти!


Ние носим класическия дух на франчайзинг идеята – духът на семеен бизнес, но разпределен в множество малки обекти. Именно с това ВИТ – Борсата за матраци е предпочитаният франчайзинг партньор.


Всеки партньор на ВИТ – Борсата за матраци преминава през специално мултибрандинг обучение и получава готова методология за обучение на персонала на търговските обекти. ВИТ – Борсата за матраци предлага широк набор от инструменти за бизнеса и разработена успешна система на продажби. Като партньор на ВИТ – Борсата за матраци ти започваш своя бизнес с богата номенклатура от продукти и ставаш част от сплотен екип.


Ние гарантираме успешното развитие на твоя бизнес, защото знаем как да изградим доверие към марката и лоялност в клиентите! Ние ще ти помогнем да имаш усмихнат и вежлив, добре обучен персонал в своя магазин и това едно от най-големите ни предимства. Ние ще бъдем до теб от началото и през всички етапи на растежа на твоя бизнес. Защото ти си важен за нас, защото си част от нашето семейство!

 

Компанията е създадена през 1996 г. и за първи път в България представя водещите марки матраци на едно място - Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Росмари, Голд Аполо, Блян, Paradise, Класик и други доказани марки матраци. Днес ВИТ – Борсата за матраци има 11 работещи франчайз обекта в страната, а през 2021 г. има за цел да отвори обекти във всеки български град с 30 000 души население.

 

Ние носим класическия дух на франчайзинг идеята – духът на семеен бизнес, но разпределен в множество малки обекти. Именно с това ВИТ – Борсата за матраци е предпочитаният франчайзинг партньор.

 

Всеки партньор на ВИТ – Борсата за матраци преминава през специално мултибрандинг обучение и получава готова методология за обучение на персонала на търговските обекти. ВИТ – Борсата за матраци предлага широк набор от инструменти за бизнеса и разработена успешна система на продажби. Като партньор на ВИТ – Борсата за матраци Вие започвате своя бизнес с богата номенклатура от продукти и ставате част от сплотен екип.

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати