Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Burger Point

СТАБИЛНА ПЕЧАЛБА С БЪЛГАРСКИ НЮХ

Първоначална такса: 10 000 евро
Месечна такса: 3% от оборота + 1% маркетинг фонд
Допълнителна инвестиция: 25 000 - 30 000 евро
Срок на договора: 5 години с подновяване
Бранш: Бързо хранене

Веригите за бързо хранене се развиват с изключителни темпове в световен мащаб. Българският им аналог е вече на пазара при това на достъпна цена. В сравнение с „гигантите” Burger Point предлага в пъти по-малка инвестиция, специално разработени рецепти за местния пазар и постоянна подкрепа.

Burger Point е сред пионерите на франчайзинга в България и първата българска верига за бързо хранене, предлагаща възможности за развитие на франчайз бизнес. Инвестицията варира в зависимост от големината на обекта, оборудването и необходимото преустройство на помещението.

В зависимост от менажирането и локацията на обекта е възможно достигането на оборот от  2 500 лв. на ден със средна печалба от 30 – 35%. Тези параметри дават възможност за възвръщане на инвестицията в срок от 6 до 10 месеца - условия, които правят това предложение за собствен бизнес много привлекателно.

Предлаганите продукти са адаптирани към вкуса на българина, а цените им са съобразени с икономическата обстановка в страната. Процедурата по закупуването на франчайз правата е възможно най-опростена и дългите командировки в чужбина за обучение са излишни.

„Важен е диалогът, а не договорът” – това е възприетата политиката от Burger Point. Успехът във веригата се изгражда върху постоянната комуникация и взаимната подкрепа на партньорите. Във всеки един момент може да се свържете с представител на франчайзодателя, който да ви предостави доказано в практиката решение за всеки конкретен казус.

Франчайз пакета се предлага за цялата страна и е успешен начин да станете част от първата българска верига за бързо хранене. Инвестицията и периодът за възвръщането й са в пъти по-малки в сравнение със световните франчайзодатели. Единственото условие е да сте мотивиран и постоянен в стремежа си за личностно и бизнес развитие.

 


За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати