Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
BON BON

СЛАДКИЯТ БИЗНЕС

 

Първоначална такса: 10 000 - 15 000 евро
Месечна такса: от 250 до 500 евро/месец
Допълнителна инвестиция: В зависимост от обекта
Срок на договора: В зависимост от обекта
Бранш: Храна

Бизнесът с магазин за шоколад набира все по-голяма популярност в България и от BON BON се възползват от тази пазарна ниша. Компанията разполага с 22 магазина за шоколад в Чехия, 4 шоколадови кафетерии в Словакия и 2 магазина в България. Франчайзът на BON BON за територията на България се предлага от началото на 2012г.

 

Шоколадови изделия от Bon Bon

Шоколадови изделия от Bon Bon

Стартирането на франчайзинг бизнес с магазин за шоколад се осъществява с ниска инвестиция и атрактивните продукти предполагат срок на възвръщане на направената инвестиция в рамките на 6 месеца. Портфолиото на магазина за шоколад включва над 150 ръчно направени монолитни шоколади, трюфели, нуга специалитети, марципан и други.

 

Магазин за шоколадови изделия Bon Bon

Магазин за шоколадови изделия Bon Bon

 За постигането на високо качество на предлаганите шоколадови изделия се използват продукти от Италия, Германия, Холандия и Белгия.

В зависимост от локацията, желанието и бизнес възможностите на франчайзополучателя се предлагат 3 различни нива на инвестиция и обслужване – щанд, магазин за шоколад и шоколадова кафетерия. 

Щанд за шоколадови изделия Bon Bon

Щанд за шоколадови изделия Bon Bon

Разработен е модел с изграждането на щандове в големите търговски центрове. Изискванеята за щанд са свързани единствено с площта, която трябва да е между 8 и 12 кв.м. За магазин за шоколад изискуемата площ е 20 - 35 кв. м., а за шоколадова кафетерия - 50 - 100 кв.м.

 

франчайз обект Bon Bon, гр. Стара Загора

франчайз обект Bon Bon, гр. Стара Загора

 

За да станете франчайз партньор не е нужно да имате предишен опит в разработването на магазин за шоколад или в сладкарския бизнес, франчайзодателят предлага специално обучение от представители на компанията. Възползвайте се от натрупания опит от BON BON и започнете своя нов бизнес с магазин за шоколад.

Шоколадова кафетерия Bon Bon

Шоколадова кафетерия Bon Bon


 

 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати