Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
AutoBOX

ДВИЖИМ СЕ ЗАЕДНО

Първоначална такса: 2000 лв.
Месечна такса: в зависимост от обекта
Допълнителна инвестиция: в зависимост от обекта
Срок на договора: 3 години
Бранш: Автомобили

Със своя опит в автомобилния бизнес от 1994 г. до днес, създателите на AutoBOX са водещи в търговията на моторни и индустриални масла, акумулатори, антифризи, греси, гуми и предлагането на експресни автосервизни услуги.

 

С обекти в Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Стара Загора, Казанлък, Хасково, Кърджали и Смолян веригата AutoBOX развива своето ноу-хау за успешното и печелившо управление на автоцентрове за експресно сервизно обслужване в България. Компанията познава спецификата на местния пазар и е най-близо до нуждите и изискванията на българския потребител.

 

Количествата акумулатори, масла, антифриз, греси и автоконсумативи, които продава AutoBOX в собствените автоцентрове подтикват компанията да произведе собствени марки, за да избегне междинните търговски звена и да повишим маржа на печалба. За да запазят високото качество, което предлагат световните марки AutoBOX произвежда голяма част от продуктите си в Германия и други водещи индустриални европейски страни.

 

Клиенти на AutoBOX знаят, че получават най-доброто съотношение цена, качество и бързина на услугите. Благодарение на това те предпочитат автосервизите им и гарантират добрата натовареност. Доказателство за това са над 100 000 автомобила, които компанията обслужва през 2010 и донесения от това оборот от над 42 000 000 лева.

 

Станете франчайз партньор на AutoBOX, част от голяма национална верига, лидер в след гаранционното експресно сервизно обслужване на автомобили. За да запази лидерското си място компанията не спира да се развива и да расте. „Движим се заедно”, това е мото на AutoBOX и техен основен принцип.

 

Благодарение на всеки нов франчайз сервиз веригата има все по-голямо присъствие на територията на страната. Този мащаб ѝ позволява да предоставя на всеки от франчайзополучателите по-добри условия за покупка на стока и оборудване.

 

Автомобилен сервиз преди да стане франчайзинг бизнес партньор на AutoBox

Автомобилен сервиз преди да стане франчайзинг бизнес партньор на AutoBox

 

Същият авто сервиз като франчайзинг бизнес партньор на AutoBox

Същият авто сервиз като франчайзинг бизнес партньор на AutoBox

 

Франчайзът на AutoBOX предоставя специализирано обучение както на служителите, така и на собствениците на франчайз сервизи. Така сам ще управлявате своя сервиз, ще поддържате най-високото в бранша мениджърско ниво и ще работите с най-добрите и професионално обучени служители.

 

Компанията е директен вносител на стоките, които се продават в сервизите AutoBOX, така всеки франчайзополучател ползва по-добри цени от тези, които могат да му предложат останалите доставчици. Благодарение на собствените марки, ще купувате стоката директно от производителя, а не през посредник, който да завишава цената. Благодарение на големия мащаб AutoBOX може да ви предложи и по-добри цени за оборудване от вносителите. С всеки нов франчайз сервиз веригата се разширява, увеличават се оборотите и така всички печелят повече от по-добрите цени.

 

С франчайза на AutoBOX ще получите софтуерна система, която ви дава възможност да наблюдавате цялата дейност на сервиза, отчетността на продажбите, да правите справки и да вземате уместни управленски решения.

 

Всеки франчайз сервиз е част от националната рекламна стратегия, компанията има рекламен отдел на който може да разчитате. За вас ще бъде разработена рекламна стратегия, която да реализирате на местно ниво. Ще знаете кои успешни рекламни канали и похвати, да използвате за да привлечете максимален поток от клиенти.

 

С всеки нов франчайз сервиз услугите и продуктите на AutoBOX ще са достъпни за националните корпоративни клиенти на компанията в съответния град. Така се повишава посещаемостта на сервиза и печалбите, а веригата AutoBOX предлага допълнително удобство на клиентите.

 

Благодарение на опита и по-добрите ценови условия предлагани от AutoBOX всеки съществуващ автоцентър присъединил се към франчайз веригата може значително да повиши продажбите и пазарния си дял в региона. А новооткритите франчайз автоцентрове да започнат бизнеса с летящ старт.

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати