Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
The Athlete's Foot

БИЗНЕС ЗА ШАМПИОНИ

.

The Athlete's Foot (TAF) е първият в света най-голям франчайзодател на магазини за спортни обувки и днес е признат за световен лидер във франчайзинга на спортни обувки.

 

Робърт и Дейвид Ландо откриват първия магазин The Athlete's Foot през 1971 г. в Питсбърг, Пенсилвания. Това е първият по рода си специализиран магазин за спортни обувки в САЩ. Скоро след това The Athlete's Foot започват да предлагат франчайз на територията на щатите и първият такъв магазин е открит в Ошкош, Уисконсин. Първият франчайз в друга държава отваря врати през 1978 г. в Аделейд, Австралия. В момента компанията има над 600 магазина в повече от 40 страни.

 

Високите финансови резултати на франчайзополучателите на The Athlete's Foot се дължат на изключителния луксозен дизайн на магазините, на отличното обслужване и на постоянната им обратна връзката с централата на компанията.

 

Параметрите на франчайза са обект на преговори

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

 

Франчайзодателят, към който ще отправите запитване е чуждестранна компания. Моля, попълнете данните на английски език.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати