Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
IQ International Quality

ЗНАНИЕТО Е ПАРИ!

Първоначална такса: 5000 лв. - 25000 лв.
Месечна такса:  
Допълнителна инвестиция: 8,5 % + ДДС от оборота за национална реклама, текуща подкрепа и продължаващо обучение.
Срок на договора:  
Бранш: Курсове

Знанието е пари

 

IQ International Quality центрове за езиково и компютърно обучение е най-специализираната и най-влиятелната образователна организация в Европа. Като лидер в езиковото и компютърно обучение в Югоизточна Европа тя води езиковото и компютърно обучение до нови, по-високи нива. Със своите повече от 20 години успешно и новаторско присъствие, Европейската Образователна Група печели признанието на Европа и е първата образователна асоциация на Стария континент, която получава сертификат за качество ISO 9001 TUV за своите образователни услуги, цялостна работа, както и за мениджмънт.

 

Днес Европейската Образователна Група оперира в 4 страни в Югоизточна Европа с мрежа от 250 езикови и 120 компютърни училища, които предлагат сертифицирани образователни програми, създадени специално според нуждите на пазара и на обучаващите се. С IQ International Quality вие можете да развиете бизнес като се възползвате от непрестанно повишаващата се нужда от владеенето на английски език и от компютърно обучение.

 


За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Франчайзодателят, към който ще отправите запитване е чуждестранна компания. Моля, попълнете данните на английски език.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати