Статии

Freestyle Cafe – вдъхновение за забавления

07/12/2016

Freestyle Cafe е компанията, която залага на световните стандарти, иновативност и свежи идеи, за да се превърне в една успешна франчайз верига за заведения.

Заведението се отличава с креативен интериорен дизайн, екзотична и едновременно уютна атмосфера, допълнена от свежи цветове, напомнящи ни за летните емоции. Като добавим и неповторимото обзавеждане от дървен материал, интериорът носи в себе си бохемския дух и страстта на авантюристите.

Freestyle Cafe отваря врати за първи път през 2014 г. в гр. Русе, предлагайки неповторима атмосфера, качествено обслужване и селектирано меню. Вниманието към детайла, стандартизираните процеси и нептрестанните усилия на екипа да предложи само най-доброто на своите клиенти, превръща Freestyle Cafe в заведението с ясна мисия. Именно стремежът към постигане на заложените цели е водещ в развитието на франчайза на Freestyle Cafe, като  популяризирането на бранда в чужбина и разширяването на франчайз веригата в еропейските страни,  също е една от дългосрочните цели на компанията.

Freestyle Cafe - бизнес и забавления

Freestyle Cafe - бизнес и забавления

Управителят Пламен Манев вярва, че благодарение на перфектния бизнес план се ражда и перфектната франчайз верига, което се забелязва и оценява от клиентите.