Статии

Pump System - бизнесът с перспектива /част 3/

27/12/2016

В трета част на интервюто с Илия Саралиев, управител на Pump System, ще разберете къде ще е първият франчайз на компанията и как успехът следва находчивите и мотивирани предприемачи.

Търговският нюх и мотивацията правят успешния бизнес

Търговският нюх и мотивацията правят успешния бизнес


6.  Кое е най-важното качество, което трябва да има един франчайзополучател, за да развие успешен бизнес?

Това е доста сложен въпрос, за да бъде направена точна дефиниця, но ще трябва да се повторя като кажа, че предприемаческото мислене е на първо място, неотлъчно следвано от търговски нюх и силна мотивация.

7.   Какво да очакват франчайзополучателите, ако решат да започнат този бизнес?

Първоначално ще получат както техническо, така и професионално бизнес обучение. Разбира се, най-важното за всеки франчайзополучател и неговата цел е да има печалба. Това е нещото, за което, в крайна сметка работим всички. Другото важно нещо, което го интересува, е кога ще има възвръщане на инвестицията. Това се случва в периода от година и половина - до две, което е една страхотна възможност  за всеки, който иска да се занимава с бизнес, да започне нещо, което е уникално, интересно и с бизнес перспектива.

8.  Какви са плановете за развитието на вашият франчайз? Кои са следващите градове или региони, към които сте се насочили?

Вече сключихме първия договор за франчайз, предстои отварянето на обект в гр. София. Планираме това да се случи към края на януари 2017 г. Реално погледнато нямаме ограничения къде в България да бъдат нашите франчайзи. Естествено, бихме желали да имаме офиси във всички региони. Разбира се, аз имам предпочитания за някои региони, тъй като смятам, че имат голям потенциал. Това са, колкото и странно да прозвучи на някои, Северозападна и Североизточна България. Тези два региона имат супер голям потенциал за развитие и аз бих се радвал следващите ни франчайзи да бъдат в тези региони.

Pump System разкрива перспективи във франчайзинга

Pump System разкрива перспективи във франчайзинга

Ако и вие искате да сте част от иновативната бизнес концепция на Pump System, запознайте се подробно с условията на франчайза им.