Статии

Защо да изберете Преводаческа агенция Нов Век за свой франчайз партньор?

27/03/2018

В предишните публикации Ви запознахме с това кои сме ние - Доверете вашите преводи на "Нов век"! и защо агенция за превод и легализация е добра идея за франчайз – Агенция за преводи и легализации - защо идеята за франчайз е добра?

   В тази публикация ще Ви покажем, защо именно Преводаческа агенция Нов век е Вашият правилен избор.

Преводаческа агенция "Нов век"

Преводаческа агенция "Нов век"

Преводаческа агенция Нов Век е на пазара от 18 години. През това време Eкипът ни от организатори и преводачи изгради доверие в корпоративните и частните клиенти на фирмата и се наложи като една от водещите фирми в бранша, която предлага качествени и бързи преводачески услуги. Легализацията и заверките на документи от Р. България и от чужбина са услуги, които също предлагаме на нашите клиенти и по този начин улесняваме подготовката им на документи за институциите.

   В последните 8 години имаме изградена мрежа от фрайнчайз офиси в цяла България, които работят успешно. Към момента офисите ни са 22 и се увеличават постоянно.

   Изграждането на франчайз представителство с преводаческа дейност е едно печелившо начинание. Това е услуга с отлична перспектива за развитие и разширяване на частния малък бизнес, която изисква минимални усилия, а същевременно е с постоянно увеличаващ се приход.

   Ще се радваме да станете част от нашия eкип.

   Може да се свържете с нас на посочените координати:


Йордан Пашов
управител и собственик

Преводаческа aгенция Нов Век
гр. София,
ул. Св. Иван Рилски 10,
тел: 02 490 22 00
моб: 0885 155 888

y.pashov@nov-vek.org
www.nov-vek.org

Научете повече за франчайза на преводаческа агенция "Нов Век"

Стенокодекор за всеки дом