Статии

MANIA – стабилен партньор за устойчиво развитие

16/10/2019

 

 

 

В началото на 2019 година търговският директор на MANIA Цветелина Томова обяви в официално изявление пред журналисти, че компанията си поставя за цел да отваря минимум 5 нови магазина всяка година. Няколко месеца преди края на календарната годината целта вече е изпълнена!

 

 

 

 

 

Годината със сигурност започна с летящ старт! Още през месец март, MANIA привлече нов инвеститор и партньор и така отвори 37-я магазин от веригата в град Търговище. Само 6 месеца по-късно магазинът се превръна в един от печелившите в компанията и Франчайзополучателят успя да възвърне своята първоначална инвестиция.

 

В началото на месец септември веригата се разрастна с три нови магазина MANIA – един в град Сливен и два в град Пловдив. Така общият брой на магазините стана 40. Два от новите магазина се управляват от Франчайз партньори на MANIA, а общият дял на управляваните от Франчайзополучатели обекти вече е 75% или ЦЕЛИ 30 МАГАЗИНА! Само 10 от обектите са собствените магазини на компанията.

 

  

 

Но с това експанзията за 2019 година все още не е приключила! В началото на месец ноември MANIA ще отвори поредният си MAXX размер магазин в град Русе. Повече за него ще разберете скоро в специална публикация.

 

Всички в компанията работят неуморно за това MANIA да бъде символ на доверие и прозрачност. MANIA вярва, че с общи усилия се постига много повече и за това не спират да увеличават своето семейство от партньори, с които споделят еднаква визия за бъдещето.

 

Ако откриваш себе си като част от веригата на MANIA и искаш да управляваш и развиваш успешен бизнес със стабилен партньор, просто направи своето запитване на сайт https://maniastores.bg/franchise. Повече информация за франчайз параметрите на MANIA можете да научите тук