Статии

Предимства на кангеновата вода

18/05/2018

Полезни връзки:

Канген вода – какво представлява?
Видове Канген вода
Уреди за производството на Канген вода, които можете да закупите

 

 

Канген вода

 

 

Канген вода – какво представлява?

 

 

 

Канген вода 1
Канген вода - вода по специална формула

Канген вода наричаме вода, произвеждана по специална формула, чиято цел е повишаване нейното качество и полезност за човешкото здраве. Можем да кажем за Канген вода, че е алкална и антиоксидантна питейна вода, пречистена и богата на минерали. Закупувайки машина Enagic®, ще имате възможност да произвеждате тази вода в собствения си дом.

 

 

 

За производството на Канген вода се използва обикновена чешмяна вода. Машината Enagic® филтрира хлора и други примеси от тази вода, след което разделя водорода и кислорода посредством процес, известен като електролиза. В резултат се добавя електрон към водорода, създавайки нова молекула, наречена диатомичен молекулен водороден газ. Когато тази молекула се прибави към вашата питейна вода, тя се превръща в богата на антиоксиданти Канген вода.

 

По своята същност оксидантът е окислител, а антиоксидант е всяко вещество, чието действие забавя или предотвратява процеса на окисляване на друго химично вещество. Окислителните процеси в човешкото тяло са свързани с множество заболявания, като например рак, болести на сърдечно – съдовата система и диабет. Така че антиоксидантите имат много важна функция за здравето ни, неутрализирайки свободните радикали или химикалите, които създават риск от увреждане на клетките и предизвикване на сериозно заболяване. 

 

Както сами разбирате, ежедневното приемане на Канген вода ще окаже значимо въздействие върху здравето на тялото и организма ви. Благодарение на Канген водата ще се чувствате доста по-добре, ще бъдете по-енергични и продуктивни в ежедневието си и ще сте способни да съхраните своето отлично здравословно състояние в дългосрочен план.

 

 

Видове Канген вода   

 

Преди да ви дадем информация за самите машини, нека да видим колко вида Канген вода могат да се произвеждат чрез тях. Видовете Канген вода са четири – силна, стандартна, чиста и киселинна. Ето малко повече информация за всеки от споменатите варианти на Канген вода:

 

Канген вода 3
Канген вода - видове

 

  1. Силна Канген вода – силната Канген вода би могла да ви помогне за гарантиране на отличната хигиена около вас. С pH над 11,0, тази Канген вода притежава ефективни разтварящи и топлопроводими свойства. Използва се основно за приготвяне на храна, почистване на кухненските принадлежности, премахване на петна и миене на съдове.
  2. Стандартна Канген вода –  Канген вода с pH между 8,5 и 9,5. Перфектна за пиене в ежедневието, както и за здравословно готвене. Нейната консумация ще допринесе за възстановяването на по-алкален баланс във вашия организъм, гарантирайки отличното ви здраве и кондиция в дългосрочен план.
  3. Чиста Канген вода – с помощта на машините за Канген вода ще можете да премахнете хлора, ръждата и мътността, създавайки чиста и вкусна питейна Канген вода с pH 7,0. Питейна Канген вода, съдържаща минерали и полезна при приемане на лекарства или приготвяне на бебешки формули.
  4. Киселинна Канген вода – притежава pH между 6,0 и 2,5. Използва се както за почистване, така и за грижи за човешката кожа. По отношение на първия аспект можете да я употребявате за премахване на петна, миене на съдове, лъскане на стъклени повърхности и премахване на мръсотията от подови настилки. Що се отнася до грижите за кожата, киселинна Канген вода е подходяща за миене на лицето, изплакване на косата и къпане.

 

 

Уреди за производството на Канген вода, които можете да закупите

 

Няколко са уредите, които бихте могли да закупите, за да си произвеждате  Канген вода у дома. По-надолу ще ви дадем информация кои са тези уреди и какви са техните характеристики:

 

 

Канген вода 4
Канген вода - уреди за производство

Leveluk Kangen 8 – най-мощния антиоксидатор на Enagic®. Включва 8 титаниеви плочи с платинено покритие, служещи за подобряване йонизацията на водата и повишаване потенциала за производство на антиоксиданти. Мултиволтовото захранване и възможността за заменяеми кабелни накрайници с различен капацитет позволяват този уред за производство на Канген вода да се използва и при пътувания. Удобен е за пренасяне, енергоспестяващ и с автоматизирани функции, които улесняват максимално употребата му.

 

 

Leveluk SD501 PLATINUM 5-LANGUAGE – иновативен уред за производство на Канген вода, който може да се използва на 5 езика. С висока производителност и достъпен механизъм на работа. В допълнение, този уред за производство на Канген вода притежава елегантен външен вид, позволяващ му да се впише по най-добрия начин в обстановката и атмосферата на съвременните кухни.

 

Leveluk SD501 – най-популярния домашен модел сред уредите на Enagic® за производство на Канген вода. Удобно ще се свърже с крана във вашата кухня и ще ви помогне да произвеждате необходимите ви количества от всички видове Канген вода. Този уред за производство на Канген вода използва иновативна електролизна технология със 7 електродни плочи, направени от 99,97% чист титан с платинено покритие.

 

ANESPA DX – уред за производство на Канген вода, който по своята същност представлява една ексклузивна СПА система. Функциите му ще ви помогнат да премахнете хлора и останалите вредни вещества от чешмяната вода и същевременно да добавите в нея хидратиращи минерали, полезни за вашата коса и кожа. С Канген водата, произвеждана от ANESPA DX, ще можете да се насладите на горещ душ или вана, които освен че са приятни, ще имат и значителен благотворен ефект върху здравето и кондицията ви.

 

 

Канген вода 2
Канген вода - изберете сега!

Leveluk JRIV – този уред ще ви позволи да намалите до минимум консумацията на енергия при производство на Канген вода. Последното се дължи на 4-те плътни електродни плочи, ефективно редуциращи въпросната консумация. С помощта на Leveluk JRIV във вашия дом винаги ще са налице необходимите количества от всички видове Канген вода.

 

 

Leveluk-R – стартов модел на Enagic® за производство на Канген вода, чиято цена е изключително достъпна, за да могат да си го позволят максимално широк кръг от потребители. Leveluk-R произвежда 3 нива алкална питейна вода, както и козметична вода. Това става посредством 3 електродни плочи, направени от 99,97% чист титан с платинено покритие. Уредът е подходящ избор за всички хора, които желаят да бъдат добре хидратирани и да си осигурят здравословна лична хигиена на добра цена.